- 20 Ekim 2009
- 7.927
- 1.437
-
- Konu Sahibi Cikolatalikurabiyem
Sağol Cnm aminnn insallah :)hayırlı olsun; Allah tamamına erdirsin inşAllah
Masallah Cnm neredeyse cinsiyetini öğreneceksin rabbim tamamına erdirir inşa :) kalp atışını keseyi kaçıncı haftalar da gördünSelam kizlar bende kurtajdan hemen sonra bir regel gördüm hamile kaldim kasım 25 kürtaj oldum aralik25 regel ama korunmadim hiç ondan sonra gormedim bidaha
5haftalik kese göründü 8haftalik kalp atışı suan 15 haftalik ama sıkıntı çıktı ense kalinligi yüksek çıktı ödem var bide sonuç bekliyom göbekten parça sıvı alındı sıkıntılı diyorlar canımMasallah Cnm neredeyse cinsiyetini öğreneceksin rabbim tamamına erdirir inşa :) kalp atışını keseyi kaçıncı haftalar da gördün
Herşey yolundadır inss hiçbir sıkıntı yoktur Cnm rabbim meleğini sana bağışlar inss5haftalik kese göründü 8haftalik kalp atışı suan 15 haftalik ama sıkıntı çıktı ense kalinligi yüksek çıktı ödem var bide sonuç bekliyom göbekten parça sıvı alındı sıkıntılı diyorlar canım
Amin inşallah hayırlısı senin yeni galiba inşallah sag salim güzel geçerHerşey yolundadır inss hiçbir sıkıntı yoktur Cnm rabbim meleğini sana bağışlar inss
Evet dün keseyi gördük çok şükür 10 gün sonrA kalp atışı icin göreceğiz rabbim hayırlısı ile inss kalp atışını duymayı nasip ederAmin inşallah hayırlısı senin yeni galiba inşallah sag salim güzel geçer
Aralıkta düşük yapmıştım hiç korunmadım ama hamile kalamadım. Çünkü yumurtlama günlerini kaçırmışım. Bi kez de adet gecikince kaçtı. Bu ay adetin son gününden beri gün aşırı deniyoruz bat 19 Nisan bakalım hayırlısıKızlar selam nasılsınız hamiş olanınız var mı ben temmuzda yeniden düşünüyorum nasipse hayırlısıyla sizler neler yaptınız
inşallah güzel sonuçla alırsın.Allah sağlıkla tamamına erdirsin.hayırlısı olsun..5haftalik kese göründü 8haftalik kalp atışı suan 15 haftalik ama sıkıntı çıktı ense kalinligi yüksek çıktı ödem var bide sonuç bekliyom göbekten parça sıvı alındı sıkıntılı diyorlar canım
Ben 5 aralıkta düşük yapmıştım (kürtaj olmadım) 5 ocakta adet oldum. Yani tam vaktinde oldumKızlar Mart 10 da kürtaj oldum bugun 33.günüm bugun reglim olmadı hala sizin kaç gün sonra gelmşşti ağrım çok var bel kasık ama iyice sinir stres yaptım
Benim 29 gün döngüm ama hala yok bir hafta daha bekleyim bakalım olmazsam Dr a giderim 40 güne kadar normal demiştiBen 5 aralıkta düşük yapmıştım (kürtaj olmadım) 5 ocakta adet oldum. Yani tam vaktinde oldum
Belki vücut kendini toparlamaya çalışıyordur olabilir benim de ikinci Adetim 41. Günde olduBenim 29 gün döngüm ama hala yok bir hafta daha bekleyim bakalım olmazsam Dr a giderim 40 güne kadar normal demişti
Sağ sağlim hayırlısıyla kucağına al inşallahhhh darısı bize nasipse çok sevindim :)A slm kızlar nasılsınız benim iyi haberim var size 6 haftalık hamileyim :) rabbim sizlere de nasip eder insallah :)
O zaman çokta endişelenmiyim zaten gelicek gibi çok ağrım var ama 3-4 gündür böyle ne kdr süre korundunuzBelki vücut kendini toparlamaya çalışıyordur olabilir benim de ikinci Adetim 41. Günde oldu
Sağ sağliö sende kucağına al inşallahhhhh :)Selam kizlar bende kurtajdan hemen sonra bir regel gördüm hamile kaldim kasım 25 kürtaj oldum aralik25 regel ama korunmadim hiç ondan sonra gormedim bidaha
Ben korundum canım ya piskolojik olarak iyi hissetmek istedim vücut toparladı şükür ama kafamda hâla korkular var ama temmuzda başlıcam çalışmalara benim ilk aylar zor diye yaz ayına gelsin istiyorum doğumda bahara olsun diye inşallah hayırlısı olsunda Allah hepimize nasip etsin hiç kafaya takmaya gelmiyor bebek rahat olAralıkta düşük yapmıştım hiç korunmadım ama hamile kalamadım. Çünkü yumurtlama günlerini kaçırmışım. Bi kez de adet gecikince kaçtı. Bu ay adetin son gününden beri gün aşırı deniyoruz bat 19 Nisan bakalım hayırlısı
22 kasım kürtaj oldumKızlar Mart 10 da kürtaj oldum bugun 33.günüm bugun reglim olmadı hala sizin kaç gün sonra gelmşşti ağrım çok var bel kasık ama iyice sinir stres yaptım
Aynen öyle yapıcam çok sağol cnm22 kasım kürtaj oldum
25 gün snra adet oldum snra çok değişmedi adet döngüm bir kere 1 hafta ileri 1 kere hafta geri attı o kadar ama 40 50 güne kadar gecikmesi normal hiç endişelenme kafanı rahat tut can sıkma bekle olmadı dr git onun
İnşallah herşey istediğin gibi ilerler amin teşekkür ederimBen korundum canım ya piskolojik olarak iyi hissetmek istedim vücut toparladı şükür ama kafamda hâla korkular var ama temmuzda başlıcam çalışmalara benim ilk aylar zor diye yaz ayına gelsin istiyorum doğumda bahara olsun diye inşallah hayırlısı olsunda Allah hepimize nasip etsin hiç kafaya takmaya gelmiyor bebek rahat ol