Kürtaj Sonrası Hamile Kalmak İsteyenler

Masallah Cnm neredeyse cinsiyetini öğreneceksin rabbim tamamına erdirir inşa :) kalp atışını keseyi kaçıncı haftalar da gördün
5haftalik kese göründü 8haftalik kalp atışı suan 15 haftalik ama sıkıntı çıktı ense kalinligi yüksek çıktı ödem var bide sonuç bekliyom göbekten parça sıvı alındı sıkıntılı diyorlar canım

Kızlar selam nasılsınız hamiş olanınız var mı ben temmuzda yeniden düşünüyorum nasipse hayırlısıyla sizler neler yaptınız
Aralıkta düşük yapmıştım hiç korunmadım ama hamile kalamadım. Çünkü yumurtlama günlerini kaçırmışım. Bi kez de adet gecikince kaçtı. Bu ay adetin son gününden beri gün aşırı deniyoruz bat 19 Nisan bakalım hayırlısı

Kızlar Mart 10 da kürtaj oldum bugun 33.günüm bugun reglim olmadı hala sizin kaç gün sonra gelmşşti ağrım çok var bel kasık ama iyice sinir stres yaptım

Ben korundum canım ya piskolojik olarak iyi hissetmek istedim vücut toparladı şükür ama kafamda hâla korkular var ama temmuzda başlıcam çalışmalara benim ilk aylar zor diye yaz ayına gelsin istiyorum doğumda bahara olsun diye inşallah hayırlısı olsunda Allah hepimize nasip etsin hiç kafaya takmaya gelmiyor bebek rahat ol

Kızlar Mart 10 da kürtaj oldum bugun 33.günüm bugun reglim olmadı hala sizin kaç gün sonra gelmşşti ağrım çok var bel kasık ama iyice sinir stres yaptım
22 kasım kürtaj oldum
25 gün snra adet oldum snra çok değişmedi adet döngüm bir kere 1 hafta ileri 1 kere hafta geri attı o kadar ama 40 50 güne kadar gecikmesi normal hiç endişelenme kafanı rahat tut can sıkma bekle olmadı dr git onun

İnşallah herşey istediğin gibi ilerler amin teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…