Kürtaj Sonrası Hamile Kalmak İsteyenler

Selam kızlar.bana dua edermisiniz.carsamba gunu kontrole gittim genel kontrol.ve yumurtam oluşmuş.doktor oneride bulundu.ayin 11indr adet tarihim 9 gun kaldi.dua edin tutsun.guzel haber alayim.sizlerde nasil durumlar

Selam kızlar.bana dua edermisiniz.carsamba gunu kontrole gittim genel kontrol.ve yumurtam oluşmuş.doktor oneride bulundu.ayin 11indr adet tarihim 9 gun kaldi.dua edin tutsun.guzel haber alayim.sizlerde nasil durumlar
.

Selam canım.Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.Ben kürtaj sonrası ilk adetimi oldum daha 62gün sonra..Yikandim ama 2gün sonra pembemsi kan geliyor şimdi.Sizde oldu mu buna benzer bisey

.

Selam canım.Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.Ben kürtaj sonrası ilk adetimi oldum daha 62gün sonra..Yikandim ama 2gün sonra pembemsi kan geliyor şimdi.Sizde oldu mu buna benzer bisey
Ben 23 kasimda kurtaj oldum canim.30 gun sonra ilk adetimi oldum.arada hic lekelenme filan olmadi.25 gun sonrada ikinci adetimi oldum.simdi ayin 11i adet tarihim Allahim insallah hepimize bian once nasip eder.benim hic ara lekelenmem olmadi.adetlerimde 5 gun surdu.carsamba kontrole gittim kendim yumurtam olusmus.doktor ogun iliski onerdi.bakalim bekliyorum heyecanla

.
Ben 21kasımda kürtaj oldum.62.gün oldum ilk adetimi.Allah hepimize nasip etsin hayırlı evlatlar canım.

16 ekimde 11 haftalik bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum. O gunden beri korunduk. Üstüne duzenli olarak 4 kez adet gordum . Hala adetliyim su an. Kromozom testi ve kan pihtilasmasi testi sonuclarimiz da 3 4 gun icinde cikacak. Eger bir sorun cikmazsa bu adetim biter bitmez korunmayi birakacagiz. Insallah bu ay guzel haberler verebilirim ..

merhaba kızlar
bende 17 kasımda düşük yaptım. 12+6 olması gerekirken 11+4 de kalbi durmuş. kürtajla aldılar. bu ay 3. adetimi olucam ve korunmayı bırakmak istiyorum ama yine aynı şey olur diye de çok korkuyorum. tüm testlerim tahlillerim temiz çıktı. nedeni anlaşılamadı. doktora göre bozuk sperm veya yumurta birleşmesi. her 100 gebeliğin 15inde olurmuş çok normal karşıladı. benimde ilk gebeliğimdi zaten.eski yazışmaları okuyamadım. aranızda tekrar hamile kalan var mı düşükten sonra?

buarada ilk adetim 36. gün geldi ikincisi 29. günde. bakalım bu ay nasıl olacak. kürtaj sonrası kanamamda tam 14 gün sürdü. insallah hepimiz sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz. ben de çok üzüldüm ama hiç isyan etmedim. verende Allah alan da Allah. artık her dua ettiğimde hem kendime hem de çok bebek isteyenlere dua ediyorum. insallah güzel haberler alırız

Evet canım haziranda 9 haftalık bebeğimi kaybettim. Çok zor atlattım, umarım tekrarlanmaz. Ben soğan kürü kullanıyorum bakalım, bu gün 12 günüm

merhaba öncelikle geçmiş olsun. mesajları okurken denk geldim. bende 11 hafta düşük yaptım. miyomumda var ama düşüğe sebep o değil dedi doktor zaten bebekten de uzaktaydı baya. sormak istediğim miyom için de soğan kürü öneriyolar. bikez adet söktürmek için içmiştim işe yaramıştı. siz ne için kullandınız? faydasını gördünüz mü?

Ben 2yil once 8. Haftada kalbi durdu bebegimin ve kurtaj oldum. O zamandan beri gebe kalamiyorum. Her ay doktordayiz. Bi sorun yok gibi ama sonuc da yok. Bi kere gebe kalip ayni sevinci tekrar yasayamamak cok zor cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…