- 30 Kasım 2017
- 174
- 61
- 38
-
- Konu Sahibi Cikolatalikurabiyem
.Selam kızlar.bana dua edermisiniz.carsamba gunu kontrole gittim genel kontrol.ve yumurtam oluşmuş.doktor oneride bulundu.ayin 11indr adet tarihim 9 gun kaldi.dua edin tutsun.guzel haber alayim.sizlerde nasil durumlar
Ben 23 kasimda kurtaj oldum canim.30 gun sonra ilk adetimi oldum.arada hic lekelenme filan olmadi.25 gun sonrada ikinci adetimi oldum.simdi ayin 11i adet tarihim Allahim insallah hepimize bian once nasip eder.benim hic ara lekelenmem olmadi.adetlerimde 5 gun surdu.carsamba kontrole gittim kendim yumurtam olusmus.doktor ogun iliski onerdi.bakalim bekliyorum heyecanla.
Selam canım.Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.Ben kürtaj sonrası ilk adetimi oldum daha 62gün sonra..Yikandim ama 2gün sonra pembemsi kan geliyor şimdi.Sizde oldu mu buna benzer bisey
.Ben 23 kasimda kurtaj oldum canim.30 gun sonra ilk adetimi oldum.arada hic lekelenme filan olmadi.25 gun sonrada ikinci adetimi oldum.simdi ayin 11i adet tarihim Allahim insallah hepimize bian once nasip eder.benim hic ara lekelenmem olmadi.adetlerimde 5 gun surdu.carsamba kontrole gittim kendim yumurtam olusmus.doktor ogun iliski onerdi.bakalim bekliyorum heyecanla
Amin canim.
Ben 21kasımda kürtaj oldum.62.gün oldum ilk adetimi.Allah hepimize nasip etsin hayırlı evlatlar canım.
Yok canim benim ilk adetim 31.gun oldu 5 gun surdu bitti.lekelenmem hic olmadi.
Selam canım.Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.Ben kürtaj sonrası ilk adetimi oldum daha 62gün sonra..Yikandim ama 2gün sonra pembemsi kan geliyor şimdi.Sizde oldu mu buna benzer bisey
10 gun once cikarmi bilmiyorum canim ama benimki 7 gun once cok silik çıkmıştı.tekrarlasinmi testiYani evde yapilan teste bu 10 gun vr daha cikmasi normlmi
Evet canım haziranda 9 haftalık bebeğimi kaybettim. Çok zor atlattım, umarım tekrarlanmaz. Ben soğan kürü kullanıyorum bakalım, bu gün 12 günüm
hayırlı olsun; Allah tamamına erdirsin inşAllahA slm kızlar nasılsınız benim iyi haberim var size 6 haftalık hamileyim :) rabbim sizlere de nasip eder insallah :)