Kürtaj Sonrası Hamile Kalmak İsteyenler

Benim de adetime 9 gün var ve pembe lekelenmem oldu akşam, bugün kahverengi gibi. Akşam baya okudum rengi tam da öyle, ilişkiden sonra 9-12 gün sona oluyomuş implantasiyon
Benimde adete 7 gun kala oldu.bi sitede yerleşme tarihi hesaplayici buldum onu yaptim tamda dunu gösteriyor.bugunde ara ara peceteye kahverengi akinti seklinde leke geliyor.bakalim 5 gun kaldi adet tarihime.zaten adetse kirmiziya doner bugun yarim diye bekliyorum

Evliliğimin 6.ayında korunmayı bırakıp 2 ay sonra hamile kaldım. Ancak 7.haftamda kalp atışları durdu bebeğimin kürtaj oldum. Doktorum 6 ay korunmamı önerdi ancak biz eşimle çalışma tempomuzda göz önünde bulundururak bu süreyi 14 aya çıkardık neredeyse 1 seneden fazla korunduk.
4 aydır korunmuyorum doğum kontrol hapı hiç kullanmadım. Ancak yumurtlama takvimime den gelicek şekilde ilk kez bu ay beraber olabildik. Sonuç negatif:)Çok kolay gebe kalabildiğime inanmıştım hep ancak gözüm korktu acaba psikolojim mi olumsuz etkiliyor beni diye düşünmüyor değilim.
Siz bu psikolojik dönemi nasıl atlattınız acaba?

Geçmiş olsun canım, herşeyde bir hayır vardır. Düşünmemek elde değil biliyorum, ben de aynı durumdayım. Ama nekadar düşünmezsen okadar kolay olur der herkez. Başka şeylerle oyalan, hobi falan, bilsem ben de yaparım da. Çalışmama ramen bütün gün topik okuyorum. Allah gönlüne gören versin canım

Naber canım, güzel haberler var mı?

Bende çok kolay hsmile kalacağımı düşünüyordum ama uzun sürdü..aslında psikolojik olarak kafamız daha rahat hemen hamile kalırım diye düşünüyoruz olmuyor bende bilmiyorum sebebini..ama sonra her ay olmadıkça insan kötü oluyor içini ferah tutmaya çalış ben artık ümidi kesmiştim psikolojik olarak yıpranmıştım tatil gelsin kafamı dağıtayım dedim en son Mayıs’ta adet oldum Ümidimi kestiğim an kaldım keşke o kadar uzun süre korunmasaydın canım ben 3 ay korundum ona bile pişman olmuştum neyse hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…