- 25 Kasım 2017
- 70
- 26
- 24
- Konu Sahibi Cikolatalikurabiyem
Adetim geçerse yaparım artık inşlh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım haziranda 9 haftalık bebeğimi kaybettim. Çok zor atlattım, umarım tekrarlanmaz. Ben soğan kürü kullanıyorum bakalım, bu gün 12 günümSendemi düşük yaptın
Kusura bakma canım is cok yogundu bu atalar yazamadim.benimde 7 günüm var bekliyorum bakalimNapdin bu ay canm
Testi yükleme sansin varmi canim.insallah hayirlisi ile vardır.adetine 9 gun kalami yaptin testi canimBenm adtme 5 gun var 4 gun once test yaptm sanki silik cizgi vr gbydi ya bn cok heycnlym
Amin cnm geçmiş olsun inşlh işe yarar kürtaş olalı korundun mu yoksa korunmadın mıEvet canım haziranda 9 haftalık bebeğimi kaybettim. Çok zor atlattım, umarım tekrarlanmaz. Ben soğan kürü kullanıyorum bakalım, bu gün 12 günüm
Iki ay sadece korunduk canım, doktor fazlasına gerek yok demiştiAmin cnm geçmiş olsun inşlh işe yarar kürtaş olalı korundun mu yoksa korunmadın mı
Benim doktorum adetin geç kalabilir, yada 1 ay atlatabilir demişti canım, merak etme.Kızlar bende 40. Günümde yim ama hala adet olamadım kürtaj sonrasında olsam da rahatlasam artık .
Ikimizde ayno günü bekliyoruz insallah hayırlı haberler aliriz canimBende 23 nü bekliyorum cnm
Maalesf ki adet oldm ve kimyasal gebelik gecrdm canm yaTesti yükleme sansin varmi canim.insallah hayirlisi ile vardır.adetine 9 gun kalami yaptin testi canim
Allahim tez zamanda hayirlisi ile gonderir hepimizi sevindirir insallah canimMaalesf ki adet oldm ve kimyasal gebelik gecrdm canm ya
Benim de adetime 9 gün var ve pembe lekelenmem oldu akşam, bugün kahverengi gibi. Akşam baya okudum rengi tam da öyle, ilişkiden sonra 9-12 gün sona oluyomuş implantasiyonDun adetime 6 gun kala kahverengi lekelenme oldu.aksamdan sabaha pedim batmamis ama peceteye baya kahverengi olarak kirleniyor.kizlar aranizda yerleşme kanamasi yasayan varmi.benim adetim hic oncr olmaz.kurtaj sonrasi bile 31.gun oldum 5 gun surdu.düzeni bozulmadi.simdi baya erken şekilde kahverengi olarak geliyor.anlamadim