Kürtaj Sonrası Hamile Kalmak İsteyenler

Birimoz mujdeli haber versek hepimize bi umut olcak.benim adete 7 gun var.benim beta kurtajdan 15 gun sonra sifirlamisti batırmıştım.bakalim bu ay nolcak.23unu bekliyorum.Allahim hepimize saglikli bebisler gonderir☺

Kızlar benimde baş dönmesi kasık ağrı falan filan var adetim gecikiyor bugün 31.gün ama hâla adet olamadım 2 defa test yaptım negatif hamile değilim olmadığımdan da eminim yumurtlama zamanı birliktelik yaşamadım ama niye adet olmadım anlamıyorum
22kasım kürtaj
17aralık ilk adet

Dun adetime 6 gun kala kahverengi lekelenme oldu.aksamdan sabaha pedim batmamis ama peceteye baya kahverengi olarak kirleniyor.kizlar aranizda yerleşme kanamasi yasayan varmi.benim adetim hic oncr olmaz.kurtaj sonrasi bile 31.gun oldum 5 gun surdu.düzeni bozulmadi.simdi baya erken şekilde kahverengi olarak geliyor.anlamadim

Dun adetime 6 gun kala kahverengi lekelenme oldu.aksamdan sabaha pedim batmamis ama peceteye baya kahverengi olarak kirleniyor.kizlar aranizda yerleşme kanamasi yasayan varmi.benim adetim hic oncr olmaz.kurtaj sonrasi bile 31.gun oldum 5 gun surdu.düzeni bozulmadi.simdi baya erken şekilde kahverengi olarak geliyor.anlamadim
Benim de adetime 9 gün var ve pembe lekelenmem oldu akşam, bugün kahverengi gibi. Akşam baya okudum rengi tam da öyle, ilişkiden sonra 9-12 gün sona oluyomuş implantasiyon

X