- 30 Ekim 2017
- 268
- 83
-
- Konu Sahibi Cikolatalikurabiyem
Bende ayni senin gbiydm 15 kasimda kurtj oldum canm test yaptim iki gun once piztf ckti ikinci cizgi silikti bugun adet oldum anlmdm bnde canm belki hamlsndrKızlar adetime 10 gün var ama adet olucakmışım gibi sancılarım oluyo arada ve bazen kasıklarımda batmalar bide afedersiniz şu 5 6 gündür kabızlık sorunum var 13 kasımda düşük yapıp kürtaj olmuştum hamile olabilirmiyim yada test yapsam çıkarmı
belki bhcg sifirlanmamistir düşükten sonra onda ikinci çizgi cikmistirBende ayni senin gbiydm 15 kasimda kurtj oldum canm test yaptim iki gun once piztf ckti ikinci cizgi silikti bugun adet oldum anlmdm bnde canm belki hamlsndr
Dusundm onu ama 2 ay oldu nedn sifrlanmamstrkibelki bhcg sifirlanmamistir düşükten sonra onda ikinci çizgi cikmistir
bhcg baktirmadiniz mi düşükten sonraDusundm onu ama 2 ay oldu nedn sifrlanmamstrki
hayr kontrole gttm ama doktor istemedi kurtaj oldum 28 gun snra test yptm evde silik cikmsti doktora sordm dusmemstr beta hcgn dedi ta ozmnlr silik cikti 60 gun snrs tekrrdn silik ckmasi normlmi bilemedimbhcg baktirmadiniz mi düşükten sonra
İnşlh hamileyimdir ben kürtajdan 2 hafta sonra test yaptım hiç bşy çıkmadı benimki sıfırlanmış yaniBende ayni senin gbiydm 15 kasimda kurtj oldum canm test yaptim iki gun once piztf ckti ikinci cizgi silikti bugun adet oldum anlmdm bnde canm belki hamlsndr
Test yapsana cnm kalabilirsin Allahım bilir test yapmadan nsl durdunKızlar ben 22 kasımda adet olmuştum
Bir kere adet oldum 17 aralıkta
26 veya 28 günde bir adet olurum normalde
Geçen aydan bu yana 29 gün geçti hala adet olmadım kasıklarımda hafif ağrı var ama bilniyorum ne zaman adet olurum
Yumurtlama dönemimde birlimte olmadım eşimle korunmadık ama e kere birlimte olduk 1 ayda hamile kalma şansım çok düşük 2.adeti geciken var mı
Hiç aklıma hamilelik gelmedi bugün adet olmam gerek adet takvimime göre ama henüz bişey yok ilk adetimden bu yana 1 aydır 3 kere birlikte olduk yumurtlama dönemim değildi kafam karıştıTest yapsana cnm kalabilirsin Allahım bilir test yapmadan nsl durdun
Yarın yaparım bugün olmazsam beklemeyi tercih ediyorum aslında adet olurum diyeTest yapsana cnm kalabilirsin Allahım bilir test yapmadan nsl durdun
Test yaparsan çıkar canımKızlar adetime 10 gün var ama adet olucakmışım gibi sancılarım oluyo arada ve bazen kasıklarımda batmalar bide afedersiniz şu 5 6 gündür kabızlık sorunum var 13 kasımda düşük yapıp kürtaj olmuştum hamile olabilirmiyim yada test yapsam çıkarmı
Yarın alıcam test cnm hayal kırıklığınada uğramak istemiyorum allahım hayırlısını verir inşlhTest yaparsan çıkar canım
Amin inşallah, sonuç neYarın alıcam test cnm hayal kırıklığınada uğramak istemiyorum allahım hayırlısını verir inşlh
Çok erken değil mi canım, kasık ağrısı ovulasyon yüzünden de olabilir...Erken gebelik yaptık ama çıkarmıydı
Kasıklarım da batmalar oluyo süt gibi akıntılarım oluyo normal akıntılarımda var cnm bilemiyorum ki bana kalsa ben daha yapmayacak tım ama arkadaşımın ısrarıÇok erken değil mi canım, kasık ağrısı ovulasyon yüzünden de olabilir...
Inşallah hamilesindir canım ama biraz daha bekle yine test yaparsın.Kasıklarım da batmalar oluyo süt gibi akıntılarım oluyo normal akıntılarımda var cnm bilemiyorum ki bana kalsa ben daha yapmayacak tım ama arkadaşımın ısrarı