Kürtaj Sonrası Hamile Kalmak İsteyenler

Insallah csnmda bnim umudum gttkce azaliyo internette bu durumu yasayanlar acaba diyorm digerki hamileligimden mi kaldi beta diye . 3 gun vr adetme kasik agrimda var acaba adet mi olcm diye dusunuyom bi yandan uzuluyom napcm blmiyorm :*
nedense benim içimede sanki sen hamissin gibi doğuyor. Hisselerim genelde kuvvetli. Inşallah hamissin yaaa

nedense benim içimede sanki sen hamissin gibi doğuyor. Hisselerim genelde kuvvetli. Inşallah hamissin yaaa
Insallah canm insallah guvniyorm sana pazartesi beklemeyi dusunuyom adetim gecsin ole gdym die dusunuyomhastaneye nasip hersey bende cokkk istiyem bebegmin olmsini insallah hamlymdir sey dicm 2 ayda dusmezmi beta ya

Insallah canm insallah guvniyorm sana pazartesi beklemeyi dusunuyom adetim gecsin ole gdym die dusunuyomhastaneye nasip hersey bende cokkk istiyem bebegmin olmsini insallah hamlymdir sey dicm 2 ayda dusmezmi beta ya
Bence öncekinden olamaz canım, sen bir kere de olsa adet olmuşsun yani normale dönmüştür ozaman, ve şimdi umarım yeni bir hamileliktir.

Merhaba kızlar..Ben 3gün önce bebegimin kalbinin karnimdayken durması sonucu kürtaj olmak zorunda kaldım..11haftalık olması gerekirken 7+4te kalbi durmuş meğer bebegimin.
.
Yaşadığım acı tarifsiz..Bu durumu yada buna benzer durum yaşayıp da tekrar hamile kalan ve kalmak isteyen arkadaşlardan bilgi almak istiyorum..Şimdiden teşekkürler..
canm çok geçmiş olsun benmdeeltimin gelini 3 gün önce kanamayla uyandı 10 haftalık bebeği karnında ölmüş kürtaj oldu

canım benim kürtaj oldun onun betasi çoktan sıfır olmuştur. Benim düşükten yedi gun sonra sınırlandı. Ki senin iki ay olacak canım. Başka test yok mu sende test yap yine. Eğer hamile isen tedbir al. Yine de çok dikkat et ne olur ne olmaz

canım benim kürtaj oldun onun betasi çoktan sıfır olmuştur. Benim düşükten yedi gun sonra sınırlandı. Ki senin iki ay olacak canım. Başka test yok mu sende test yap yine. Eğer hamile isen tedbir al. Yine de çok dikkat et ne olur ne olmaz
Dun iki kez yaptim silik cizgi cikti bide bugun sabah yaprim yne slk czgi ckti csnm

Kızlar adetime 10 gün var ama adet olucakmışım gibi sancılarım oluyo arada ve bazen kasıklarımda batmalar bide afedersiniz şu 5 6 gündür kabızlık sorunum var 13 kasımda düşük yapıp kürtaj olmuştum hamile olabilirmiyim yada test yapsam çıkarmı

X