- 24 Ekim 2017
- 204
- 77
- 29
-
- Konu Sahibi Cikolatalikurabiyem
Galiba içi yara diyorlar ya iylesmemiş onyuzden demekki leke oluyor agrı oluyormu pekiSağol cnm benim akıntım tam kesiliyo ilişki oluyo geri geliyo tahminen kesilceğini düşünüyorum yine o yüzden sordum
Arada hafif ağrılarım oluyoGaliba içi yara diyorlar ya iylesmemiş onyuzden demekki leke oluyor agrı oluyormu peki
Allah bilir alanda o verende o.
Tabiki anlıyorum canım.Ben ilk adeti bile beklemeyi düşünmüyorum.Zaten Asilamayla hamile kalmıştım..
Yok eski insanlar öyle diyor banada içi yara diye ne kadarda olsa dogum yapmıs gibi olunuyor diyorlarİçte yara be demek cnm doktor kontrolünde sorun yok demişti ama doktora gitmem gerekirmi
Hmm evet banada öyle dediler lohusa sayılınırmışYok eski insanlar öyle diyor banada içi yara diye ne kadarda olsa dogum yapmıs gibi olunuyor diyorlar
Aynen büyük ihtml ondan yaniHmm evet banada öyle dediler lohusa sayılınırmış
.Allah bilir alanda o verende o
O yüzden bende beklemek istemiyorum allah yardımcımız olsun
Aynen canım sendemi adet olmadin benim kürtaj olali 13 gün olacak korua korumadik iki gündür bilmiomİnşlh olmam Allah her kadına anne olmayı tattırsın
.Selam kızlar ne yaptınız hamile kaldınız mi bende 23 kasımda düşük oldu korunmuyoruz iki gündür yeni başladık sizce dogurumu bilmiyorum kanamam 3 4 gündür yok hamis olan varmi
Ay sevindim canım kaşıntı oldumu bende oldu iki gündür kremikrem kullandım ama.
Ben de 21kasımda kürtaj oldum ve doktorum konunmana gerek yok dedi canım.Korunmuyoruz biz de..
.Ay sevindim canım kaşıntı oldumu bende oldu iki gündür kremikrem kullandım ama
Korktum iki gündür kasiniyor bide kokukusuz su gibi akıntı oluyor 14 gün olacak kürtaj olali.
Bende kaşıntı falan olmadı canım.Dikkat et enfeksiyon olmasın.
Kaç haftalıktı cnm.
Ben de 21kasımda kürtaj oldum ve doktorum konunmana gerek yok dedi canım.Korunmuyoruz biz de..