Kürtaj Sonrası Hamile Kalmak İsteyenler

Selam kızlar ne yaptınız hamile kaldınız mi bende 23 kasımda düşük oldu korunmuyoruz iki gündür yeni başladık sizce dogurumu bilmiyorum kanamam 3 4 gündür yok hamis olan varmi

slm kızlar 6 ay arayla 2 kez kürtaj olmuş biri olarak yazıyorum lütfen doktorunuzu dinleyin ne kadar diyorsa o kadar bekleyin 1 ay derse bir ay 6 ay derse 6 ay bekleyin, her rahim her kürtaj aynı olmuyor maalesef kürtaj sonrası hormonların yenilenmesi rahmin eski sağlıklı haline gelmesi hepsi bir süreç ve bu süreçler herkesde farklı olabiliyor , Allah daha büyük acılar vermesin , isteyen herkese sağlıklı hamilelik ve bebek versin inşallah

Selam kızlar ne yaptınız hamile kaldınız mi bende 23 kasımda düşük oldu korunmuyoruz iki gündür yeni başladık sizce dogurumu bilmiyorum kanamam 3 4 gündür yok hamis olan varmi
.
Ben de 21kasımda kürtaj oldum ve doktorum konunmana gerek yok dedi canım.Korunmuyoruz biz de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…