- 8 Ocak 2018
- 468
- 244
- 30
- Konu Sahibi Cikolatalikurabiyem
Merhaba arkadaşlar bende kürtaj değil düşük yaşadım geçen ay bu ay korunmadik. Inşallah hamile kalırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakn kzlr vr dmi.
Hadi inşaAllah canım çıkmış ışte testte ne guzel.Sağlık ocağında bile yapıyorlar test ay yaptirsanaaa❤
ikinci çizgi sanki var ve yeni çok silikBakn kzlr vr dmi
et cok silik canmikinci çizgi sanki var ve yeni çok silik
Gözün aydın hayırlısı olsun. Emin olmak için doktora gitEv
et cok silik canm
Gidecemde adetim gecsin bi ama bsy dicm kurtajdan kalma olmaz dmi ikinci ayim yani bu ay ikinci adetmi olacm 4 gun sonraGözün aydın hayırlısı olsun. Emin olmak için doktora git
Canim kurtajdan değil inşallah. Aradan üç hafta geçti galiba inşallah hamissin. Doktora gidersen buraya yaz sonuçları, bende bır ocak günü düşük yaptım.Gidecemde adetim gecsin bi ama bsy dicm kurtajdan kalma olmaz dmi ikinci ayim yani bu ay ikinci adetmi olacm 4 gun sonra
Aradan tam 4 gun sonra 2 ay gecmis olacak kurtaj olali canm aksamda bkki acike kan vermeye gidermCanim kurtajdan değil inşallah. Aradan üç hafta geçti galiba inşallah hamissin. Doktora gidersen buraya yaz sonuçları, bende bır ocak günü düşük yaptım.
Ayy hadi inşallah güzel haberlerini alırız. Çok heyecanlandım ya. Bana ne oluyorsaAradan tam 4 gun sonra 2 ay gecmis olacak kurtaj olali canm aksamda bkki acike kan vermeye giderm
Bende ole canm cok heycnliym rabbim ahyrlisi versn sanada nasip eder insallahAyy hadi inşallah güzel haberlerini alırız. Çok heyecanlandım ya. Bana ne oluyorsa
Aradan tam 4 gun sonra 2 ay gecmis olacak kurtaj olali canm aksamda bkki acike kan vermeye giderm
Ayy hadi inşallah güzel haberlerini alırız. Çok heyecanlandım ya. Bana ne oluyorsa
Amin amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşBende ole canm cok heycnliym rabbim ahyrlisi versn sanada nasip eder insallah
:)))Amin amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş
Ben kürtaj olduktan 43 cu gün kan tahlili yaptırdım beta hcg sıfırlanmış negatif çıktı iki ay kalacağını sanmıyorum hadi inss yeni oluşan bir gebeliktirAradan tam 4 gun sonra 2 ay gecmis olacak kurtaj olali canm aksamda bkki acike kan vermeye giderm
Insallah canm yeni gebelktirbklm blki 10 gbi veririm kan testiBen kürtaj olduktan 43 cu gün kan tahlili yaptırdım beta hcg sıfırlanmış negatif çıktı iki ay kalacağını sanmıyorum hadi inss yeni oluşan bir gebeliktir
Daha erken ver ya merakla bekliyoruz olmaz miInsallah canm yeni gebelktirbklm blki 10 gbi veririm kan testi
Ne yaptın canım. Kan testi yaptın miInsallah canm yeni gebelktirbklm blki 10 gbi veririm kan testi
Yok canm yapmdm esim gec gelince gidemedikNe yaptın canım. Kan testi yaptın mi
Ayyy çok sevindim, adi inşallah bizlere de umut olursunYok canm yapmdm esim gec gelince gidemedik
Insallah csnmda bnim umudum gttkce azaliyo internette bu durumu yasayanlar acaba diyorm digerki hamileligimden mi kaldi beta diye . 3 gun vr adetme kasik agrimda var acaba adet mi olcm diye dusunuyom bi yandan uzuluyom napcm blmiyorm :*Ayyy çok sevindim, adi inşallah bizlere de umut olursun