- 23 Ağustos 2014
- 187
- 129
- 39
-
- Konu Sahibi Cikolatalikurabiyem
Evet onun için karamsarlığa gerek yok şükretmek lazımBanada doktorumun dedigi su anda lohusalik donemi yasicaksin dedi hormo
Ne guzel 2. evliliginde mutlulugu yakalamissin aslinda sukredicek o kadar cok seye sahibizki mesela cocuk dusunebilicegimiz bi esimiz var mutlu bir yuvamiz var yasadigimiz elbette zor ama hayat herseye ragmen guzel
Kızlar adetim 23 aralıkta.23 kasimda kuryaj oldum degerim 8 aralikda sıfırladı.buda dun sabah yaptığım test.sizde ikinci silik cizgiyi görüyormusunuz
Kürtajdan sonra iki haftaya kadar kanama normal rahim temizleniyor diye biliyorum ama eğer kanaman çok ise ve giderek artıyorsa mutlaka doktora git parça mi kalmış vs önemliKizlar bugun kurtaj olali 10ncu gunun simdi kanamam oldu adet olnam mumkun degil kurtaji adet say demisti doktor bu neyin nesi simdi endiseliyim bole bisey yasayan varmi karnimda cok agriyor
Evet hemen oluştu canımEvet silik bir ikinci çizgi var, hemenmi oluştu 2. Çizgi
Ayin 23unde 1 ay oluyor canim ondab pazartesiyi bekleyeyim dedim kan icinEvet test pozitif hemen gidip bir kan tahlili yaptır çok merak ettim
Merakla bekliyorum sonucu bizi unutmaAyin 23unde 1 ay oluyor canim ondab pazartesiyi bekleyeyim dedim kan icin
Unuturmuyum hic canım.insallah Allahim sevindirir saglikla gelir bebislerimizMerakla bekliyorum sonucu bizi unutma
Amin aminnn insallah canimUnuturmuyum hic canım.insallah Allahim sevindirir saglikla gelir bebislerimiz
Kizlar bugun kurtaj olali 10ncu gunun simdi kanamam oldu adet olnam mumkun degil kurtaji adet say demisti doktor bu neyin nesi simdi endiseliyim bole bisey yasayan varmi karnimda cok agriyor
Sağol cnm amin inşh senin bebişin varmı şimdiÖnceden forumda sayfalara derman aramak için bakardım. Başka kimler kürtaj olmuş, kimler ne zaman hamile kalmış, erkenmi doğmuş, sıkıntı yaşamış mı. Şimdi arada böyle girip yaşadıklarımın aynısını yaşayanlara ben örnek olmaya çalışıyorum. Hepsi geçecek inşAllah kızlar. Elbet var vakti saati, Rabbim tez vakitte doldursun inşAllah kollarınızı.
Şu günler çok zor geçiyor biliyorum ama inanın geçiyor, Rabbim yardımcınız olsun, dayanma gücü versin.
Benim kürtaş sonra 15 gün sürdü lekelenmerim 28 gün adet oldum 12 gündür hala daha çok açık renk çamur gibi kahve leke oluyo cnmKürtaj sonrası ara kanama olabilir. Benim 17 gün sürdü kanamam. Sonra 1 hafta geçmeden yeniden olmuştum. Eğer çok fazla olursa yada pıhtılı olursa doktoruna danış
Sağol cnm amin inşh senin bebişin varmı şimdi
Allah bağışlasın kürtaşdan ne kadar sonra kalmıştın2 kızım var canım
Allah bağışlasın kürtaşdan ne kadar sonra kalmıştın
Ne güzel cnm allah inşlh bizlerede aratmadan verirMayıs 30 da kürtaj olmuştum. Haziran 30 da ilk adetimi oldum. Ağustosta yeniden hamileydim. Doktorum 2 ay korunun demişti zaten, yeniden istediğim ilk ay hamileydim. Kürtaj sonrası hamile kalmak daha kolay diyor doktorlar.