- 25 Kasım 2017
- 1.010
- 568
- Konu Sahibi Cikolatalikurabiyem
Sağolun aynen hayırlısı. Bu agrıyı ben hamileliğimi öğrenmeden önce yaşamıştım ve de çok erken başlamıştı aynı Ağrı. O yüzden garip geldiDoktorun ile görüş bu durumu hakkında hayırlısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağolun aynen hayırlısı. Bu agrıyı ben hamileliğimi öğrenmeden önce yaşamıştım ve de çok erken başlamıştı aynı Ağrı. O yüzden garip geldiDoktorun ile görüş bu durumu hakkında hayırlısı
Ne listesi kızlarDoktorun ile görüş bu durumu hakkında hayırlısı
Şimdi umutsuz olcaksak bende olurum tatlım bu benim 2.evliliğim ilk evliliğimden 2 kızım var şükür ama ilk evlilikten kızlarımdan başka kârım yok hep göz yaşı ile geçti temmuz ayında ikinci evliliğimi yaptım şükür iyiyim ama bu sefer bebeğimi kaybettim kimsem yok burda bu evliliğimden ötürü hiç kimseyle görüşmüyorum ailem yok bir kocam ik tane kızımdan başka benim tek avantajım her süreçte eşim yanımda ve anlıyorBu gün canim çok sıkkın İnan umut bile edemiyorum öncelikle şunu diyeyim iki evladım var çok şükür ama zaten iki çoçuğun var demelerinden bıktım cunku kaybettiğim de evladım rabbim acılarını göstermesin tek yasama sebebim onlar ama acısı geçmiyor neden diyorum bu hayatta hep kaybediyorum tek tesellim bu hayatta iki evladım var çok sükut başka da Yok acı dan başka
Dua dan başka çaremiz yok Allah a sığınıcaz Rabbim büyük sınavsız kazanma olmuyor bazenÇok bunaldım galiba ama zaman geçtikçe acısını daha çok anlıyorum boşluğunu eşim bile anlamıyor onlara göre zaten küçük tu ama ben az da olsa hissettim tüm belirtilerini yaşadım yaşamasi icin küçük te bir umut icin çok ağladım dua ettim anlatamıyorum aslında kendimi
Habersiz bırakma bizi Allah gönlüne göre versinYarın doktorumu arıycam bklm bşy çıkmazsa ama 40 gün olur diyorlar şiödi bizler lohusa gibi oluyomuş 40 bitince ararım yada
Kesinlikle katılıyorum Allah büyük bir birimiz için dua edelim ben ediyorum Allah bana ve benim gibilere bebiş isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahŞişşşt kızlar umutsuzluk yok allah yoktan var etti hiç bşy bizim elimizde değil allahım hayırlısıyla tekrar bizim için uygun olan zamanda verir
eşim fethiye göcekli o yüzden buraya muğlaya tayin istesi muğla yerkesik gittiğim doktor Ali Rıza Taylan Bodur yücelen menteşe şubesinde görev yapıyor bence çok iyi bir doktorBende muglada yasiyorum canım.neresinde oturuyorsun.hangi doktora gittin sen
Benim doktorum o.ama bidaha hamile kalirsam ona hitmem.bende mugla merkezde oturuyorum.yakınmışızeşim fethiye göcekli o yüzden buraya muğlaya tayin istesi muğla yerkesik gittiğim doktor Ali Rıza Taylan Bodur yücelen menteşe şubesinde görev yapıyor bence çok iyi bir doktor
Canim yeniden Bebek isteyenleri liste yapalım güncel tutalım hamile haberi aldıkça o listede bizlere de umut olsun ve belki insallah hamile yiz diye de liste yaparızNe listesi kızlar
Aaaa neden gitmezsin ben onunla ilgili hiç şikayet duymadım ne çevremde ne internettte kendimde memnunum sen nerdesin muğlanınBenim doktorum o.ama bidaha hamile kalirsam ona hitmem.bende mugla merkezde oturuyorum.yakınmışız
İste bazan güçsüz olduğumuz zamanlar oluyor kaldiramadigimiz geçecek insallah Cnm sağol desteğin icin konu yada olay farklı olsa da hayat zorŞimdi umutsuz olcaksak bende olurum tatlım bu benim 2.evliliğim ilk evliliğimden 2 kızım var şükür ama ilk evlilikten kızlarımdan başka kârım yok hep göz yaşı ile geçti temmuz ayında ikinci evliliğimi yaptım şükür iyiyim ama bu sefer bebeğimi kaybettim kimsem yok burda bu evliliğimden ötürü hiç kimseyle görüşmüyorum ailem yok bir kocam ik tane kızımdan başka benim tek avantajım her süreçte eşim yanımda ve anlıyor
.Dua dan başka çaremiz yok Allah a sığınıcaz Rabbim büyük sınavsız kazanma olmuyor bazen
Evet çok zor yaşadığımız bizden isteğimiz dışında alınan içimizde büyüyen minicik varlık onun ruhani hissi duygusal etkisik okadar güzel olan bir parçamız alındı ama biz anneyiz anne adayıyız en önemlisi kadınız dik durmak hayatı omuzlamak yükleri taşımak hep bizim görevimiz zor olsada yapıyoruz çünkü güçlüyüz bazen yoruluyoruz haklı olarak ama yine düşsekte ayaklanız biz bir bebek dünyaya getirmek onu büyütmek hiç kolay değil ama bile bile yine yapıyoruz bak bizden gittiler düye üzülüyoruz ama yine planlıyoruz istiyoruz bizim doğamız bu üzül ama ayakta dur güçlü ol olur mu :)İste bazan güçsüz olduğumuz zamanlar oluyor kaldiramadigimiz geçecek insallah Cnm sağol desteğin icin konu yada olay farklı olsa da hayat zor
.
Ben merkezde oturuyorum.doktorlugu iyi ama insanlığı berbat.onlar icin kurtaj normal bisey ama bizim icin kotu ama bunu anlamadan davrandi.hem kendi hem sekreteri.bidaha hamile kalirsam auni hastaneye devletten özgü hanim geldi ona gidetim.devletteyken gidiyordum cok iyi ve bilgili biri.ama devlette doğum yapmam diye mecbur taylana gitmiştim.bidaha gitmemAaaa neden gitmezsin ben onunla ilgili hiç şikayet duymadım ne çevremde ne internettte kendimde memnunum sen nerdesin muğlanın
Benim tam 28 ci gümde geldi ama 9 gün oldu hala lekelenmem var bebek te çok istiyorum yumurtlama günlerimide geçirmek istemiyorum şimdi nsl hesaplıycam ve hafif lekelenmem varken ilişkiye girebilirmiyim
Aynen bende böyle biliyorum ama şadde organları oluştu ise lohusa sayılıyor diye biliyorum ben eli ayağı yüzü vsBirde şöyle birşey biliyorum arkadaşlar. Bebek hareketlerini hissetmeye başladıysan, bu da yaklaşık 5 ay gibi oluyor. O zamandan sonra bebeğini kaybettiysen lohusa gibi oluyorsun. 40 gün lohusalık yaşıyorsun. Ama öncesinde kürtaj yada düşük olduysa o zaman kanaman bitince normal düzenine dönüyorsun.
Aynen bende böyle biliyorum ama şadde organları oluştu ise lohusa sayılıyor diye biliyorum ben eli ayağı yüzü vs
Banada doktorumun dedigi su anda lohusalik donemi yasicaksin dedi hormoBirde şöyle birşey biliyorum arkadaşlar. Bebek hareketlerini hissetmeye başladıysan, bu da yaklaşık 5 ay gibi oluyor. O zamandan sonra bebeğini kaybettiysen lohusa gibi oluyorsun. 40 gün lohusalık yaşıyorsun. Ama öncesinde kürtaj yada düşük olduysa o zaman kanaman bitince normal düzenine dönüyorsun.
Ne guzel 2. evliliginde mutlulugu yakalamissin aslinda sukredicek o kadar cok seye sahibizki mesela cocuk dusunebilicegimiz bi esimiz var mutlu bir yuvamiz var yasadigimiz elbette zor ama hayat herseye ragmen guzelŞimdi umutsuz olcaksak bende olurum tatlım bu benim 2.evliliğim ilk evliliğimden 2 kızım var şükür ama ilk evlilikten kızlarımdan başka kârım yok hep göz yaşı ile geçti temmuz ayında ikinci evliliğimi yaptım şükür iyiyim ama bu sefer bebeğimi kaybettim kimsem yok burda bu evliliğimden ötürü hiç kimseyle görüşmüyorum ailem yok bir kocam ik tane kızımdan başka benim tek avantajım her süreçte eşim yanımda ve anlıyor
Kızlar adetim 23 aralıkta.23 kasimda kuryaj oldum degerim 8 aralikda sıfırladı.buda dun sabah yaptığım test.sizde ikinci silik cizgiyi görüyormusunuz