Kürtaj Sonrası Hamile Kalmak İsteyenler

Benim tam 28 ci gümde geldi ama 9 gün oldu hala lekelenmem var bebek te çok istiyorum yumurtlama günlerimide geçirmek istemiyorum şimdi nsl hesaplıycam ve hafif lekelenmem varken ilişkiye girebilirmiyim
Benim 25.gün başladı çok şükür.
Normalde kaç gün sürüyor normal sürenin üstüne çıktıysa
Lekenmen kan değilse bitmiştir rahimde kalanlar geliyordur bence sor yinede doktoruna

Aynen doktoruna sor muayene ol en azında yumurta oluşmuş mu vs garantiye almış olursun melek adetimin 3 cu günü bir hafta sonra tekrar çağırdı beni doktor bakalım ne diyecek insallah şuraya çektiğimi acıları unutup yeniden hamileyiz diye de yazarız zor olsa da umudum olmasada neden se

Umutsuzluğa kapılma bak burda kaç kişi birbirimizi tanımadan tanıyor gibi olduk dertleşip bişeylerimizi paylaşıyoruz ben buraya yazdıkça okudukca daha iyi hissediyorum ve umutlanıyorum bizim de bebişlerimiz olcak Allah ın izni ile sen Allah A sığın :)

Bu gün canim çok sıkkın İnan umut bile edemiyorum öncelikle şunu diyeyim iki evladım var çok şükür ama zaten iki çoçuğun var demelerinden bıktım cunku kaybettiğim de evladım rabbim acılarını göstermesin tek yasama sebebim onlar ama acısı geçmiyor neden diyorum bu hayatta hep kaybediyorum tek tesellim bu hayatta iki evladım var çok sükut başka da Yok acı dan başka

Çok bunaldım galiba ama zaman geçtikçe acısını daha çok anlıyorum boşluğunu eşim bile anlamıyor onlara göre zaten küçük tu ama ben az da olsa hissettim tüm belirtilerini yaşadım yaşamasi icin küçük te bir umut icin çok ağladım dua ettim anlatamıyorum aslında kendimi

Benim 25.gün başladı çok şükür.
Normalde kaç gün sürüyor normal sürenin üstüne çıktıysa
Lekenmen kan değilse bitmiştir rahimde kalanlar geliyordur bence sor yinede doktoruna
Yarın doktorumu arıycam bklm bşy çıkmazsa ama 40 gün olur diyorlar şiödi bizler lohusa gibi oluyomuş 40 bitince ararım yada

Benim tam 28 ci gümde geldi ama 9 gün oldu hala lekelenmem var bebek te çok istiyorum yumurtlama günlerimide geçirmek istemiyorum şimdi nsl hesaplıycam ve hafif lekelenmem varken ilişkiye girebilirmiyim
Canım bence hesaplama kendini hazir hissedince gun aşırı birkikte ol.kurtaj sonrasi yumurtlama değişebiliyor.benim onceden 14.gun olurdu lurtaj sonrası 16.gun oldu.ben akintimdan anliyorum emin olmak icinde ovulasyon testi yaptim ilk defa zaten gun asiri olunca teste gerek kalmiyor.insallah en kisa zamanda saglikla bebeklerimize kavusuruz

aynen canım benim de yumurtlama zamanım değişti
ovulasyon testi ve belirtilerle anladım
dr da değişebileceğini söyledi
hormonlar isyanda

Aynen benimde bir oglum var olsun yine cocugun olur demeleri insani teselli etmiyo cunku ben bir daha cocugum olmaz diye uzulmuyorum kucucukte olsa karnimda oyle baglanmisimki bebegime onu kaybetmenin acisini yasiyorum ona iyi bakamadim diye

İKi hafta önce 5 haftalık hamileliğim sona erdi.düşük yaptım.Ama iki gündür hamilelik belirtilerimin aynısını yaşıyorum. Sizce sebebi ne olabilir. Bu kadar erken hamile kalma ihtimalim yoktur değil mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…