Kürtaj Sonrası Hamile Kalmak İsteyenler

Benim 28 gün oldu alışıyorsun yaşıyorsun gülüyorsun ama unutamıyorsun arada göz yaşı içinin yanması yalnızca yaşayanın anlayacağı o acıyı ara ara yaşıyorsun ama alışıyorsun yeni hayallere bel bağlayıp umutla alışıyorsun zor geçmiş olsun :''(

Kürtaj sonrası kontrol için doktor odasına girdim. Bana dediki 2 ay korunacaksınız. Sanki 2 ay demedi de 2 yıl dedi, 20 yıl dedi. Nasıl geçecek 2 ay diye kendi kendimi yedim bitirdim. Acımı dindirmem için hemen hamile kalmam gerekiyordu. Şükürler olsun Rabbim benim acılarımı dindirdi, aratmadan gönderdi yavrumu.

Kürtaj sonrası rahim tamamen temizlendiği için yeniden hamile kalmak daha kolay oluyor.

Rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin ama bu aci sanki hic gecmicek hic birsey hafifletmicek gibi hissediyorum belkide daha cok yeni o yuzden boyle daha 1 hafta oldu melegimden ayrilali

Evet öyleymiş hemen kalınıyormuş benim doktorum ilk adeti bekle dedi o ne derse onu yaptım güveniyorum dün adet adet oldum inşallah bitnce korunmayacam nasip Allah nasip eder inşallah hayırlı ve sağlıklı bebiş evlatlar

Canim doktor korunma süresi vermedimi bana en az 3 ay korunun dedi ve bebegimde anensefali ciktigi icinde en az 3 belkide 6 ay yüksek dozda folik asit kullanmam gerektigini söyledi

Rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin ama bu aci sanki hic gecmicek hic birsey hafifletmicek gibi hissediyorum belkide daha cok yeni o yuzden boyle daha 1 hafta oldu melegimden ayrilali
Çok yeni olduğu için geçicek üzülme Allah yardım eder çok iyi anlıyorum seni içinin yangınını ama yaran sızlasada kabuk bağlayacak ben hala acaba kızmıydı erkekmiydi kime benzicekti düşüncelerimi doğduğunda giydiriceğim ilk kıyafetinin nasıl yakışavağını düşünüyorum burnumun direği nasıl sızlıyor bir tek bizim gibiler anlar bunu

Benim bebegim erkekmis bebek düstükten sonra söyledi hemsire erkek oldugunu parmaklarina kadar herseyi o kadar belirgindiki

Canim doktor korunma süresi vermedimi bana en az 3 ay korunun dedi ve bebegimde anensefali ciktigi icinde en az 3 belkide 6 ay yüksek dozda folik asit kullanmam gerektigini söyledi
Hayır ilk adetten snra korunmaya gerek yokmuş araştırdım doktorum ne dediyse bire bir okudum ilk adetten snra korunmaya gerek yok eskidenmiş o korunmamak çünkü kazıyarak alıyorlarmış bebeklerimizi şimdi vakum yoluyla rahime zarar vermeden

Bende bircok yerde senin gibi okudum ama doktor beklemem gerektigini söyledi sen hangi sebepten kaybettin bebegini

Bende bircok yerde senin gibi okudum ama doktor beklemem gerektigini söyledi sen hangi sebepten kaybettin bebegini
Kalbimiz durdu şimdi hemen hamile kalanlar snra hamile kalanlara göre daha iyi geçiriyorlarmış hamileliklerini sebebi vücut hamileliği bildiği tanıdığı için hazırlanmasına gerek yokmuş zaten hazırmış

Canim aynen senin gibi okudum bende doktorada umutla gittim bugun kontrolum vardi belkide benim bebegim hasta oldugu icin bize korunma suresi verdi zaten yuksek dozda folik asitte kullanmam gerekiyo bisüre yani en az 4 ay sürücek galiba

Canim aynen senin gibi okudum bende doktorada umutla gittim bugun kontrolum vardi belkide benim bebegim hasta oldugu icin bize korunma suresi verdi zaten yuksek dozda folik asitte kullanmam gerekiyo bisüre yani en az 4 ay sürücek galiba
Başka doktorlara da sor istersen bilemiyorum folik asit evet şart bende kullanıyorum ben doktorumuda araştırarak buldum istanbulda yaşıyordum evlendim muğlaya taşındım bilmediğim için buraları iyice araştırdım her şeyi araştır bence

Haklisin bende beklemeyi hic istemiyorum baska doktorada danismakta fayda var

İyi geceler arkadaslar yoğun bir gündü öncelikle idrar testi yaptım pozitif çıktı kürtajdan sonra 21 gün oluyor ve doktora gittim rahim temiz toparlanmış dedi adet görmüşsün dedi 20 gün oldu kürtaja dedim sorun yok dedi ve beta hcg değerime baktı 146 çıktı eski değerim 7790 di haftaya tekrar gel değere bakalım dedi ve bu değer sifirlandiktan sonra korunmana da gerek Yok dedi çok mutluyum en azından sorun yokmuş adet mis gelen kanama değerim de baya baya düşmüş

Özeldeki doktor 3 ay kesinlikle yasak psikolojini düzelt diyor ama bilmiyor ki bu acının tek tesellisi yeniden hamile haberi almak daha çok strese girmez mi insan 3 ay bekleyince birde etrafımda hamile haberi alan yakınlarım var onlar adına çok seviniyorum ama içimdeki acı sızlıyor ağlamamak icin kendimi zor tuttum

Peki nasıl anlaşıldı bebeğin anensefali olduğu . Kaç haftalık ti, o sebeple mu düşmüş

Peki nasıl anlaşıldı bebeğin anensefali olduğu . Kaç haftalık ti, o sebeple mu düşmüş
13. Haftamda 2li testte anlasildi 2 saat araliklarla vajinadan va agiz yoluyla hap verildi ve dogum oldu daha sonrada beni kürtaja aldilar ben daha önce normal dogumda yaptim dogumdan cok daha sancili bi sürec cok zor rabbim kimseye yasatmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…