Kürtaj Sonrası Hamile Kalmak İsteyenler

Bende ayni durumdayım hatunbebek le 20 ci gün yoğun parça li kanama şiddetli sancı doktorum adet galiba ama bunu adet sayamiyoruz diyo neden sayılmıyor ki

Test yaptn mi sen hc silk cizgi fln cktimi yada bebek dusunuyomsn hemen kornckmisn
Ben test yapmadım bu gün yapmayı düşünüyorum evet çok istiyoruz bir çocuğumuz daha olsun zaten 21 gün oldu kürtaja 3,4 gündür korunmadık ama zaten dün gece ki kanamanın üstüne imkansız gebelik galiba en azından 2 ay korunsak mi cunku çok yıpratıyor kanama oluyor duensiz oda yıpratıyor bizi

Gercktn bende oleym ya yiprtiyo ve cok uzuyo bende seninki gibi kanamam oldu 3 gun surdu kurtajin ustunden 29 gun gecti test yaptm silik cikti cizgi sevndm bende vugun 33 gun okdu kanama vr ve umidim 0

Son düzenleme:
Bende ayni durumdayım hatunbebek le 20 ci gün yoğun parça li kanama şiddetli sancı doktorum adet galiba ama bunu adet sayamiyoruz diyo neden sayılmıyor ki
Hiç bilmiyorumki.bende öyle bi şikayet olmadı.ben hatta korunmadığım için ovulasyon testi ile yumurta takibi yaptım hemde 2 günde bi ilişkiye girdim.kürtajdan 16 gün sonra yumurtaladım.bugün 26.gün henüz ne bi kanam nede başka bi sıkıntı yaşamadım şükür.bi ultrasyon afilanmı girseniz parça filanmı var acaba

testi yapınca bizimlede paylaşırmısın canım bugün yarın bende yapmayı düşünüyorum

testi yapınca bizimlede paylaşırmısın canım bugün yarın bende yapmayı düşünüyorum
Ya iste doktoru aradım bir sorun yok normaldir kanaman artar ise gel dedi çağırsa bir baksaydı rahim temiz mi adet mi gördüm vs en azından içim rahatlat kafam karışık olmaz di

Kızlar ben Kürtajdan 28 gün sonra adet gördüm bu gün 8 gün hala daha bulaşık bulaşık geliyor dün akşam geçti dedim adetimi ve birlikte olduk korunmuyoruz bebek istediğim için sabah duş almaya kalktığımda gene kanamam olmuş pembemsi sizin adetiniz kaç günde geçmişti kürtajdan sonra

Kızlar ben 22 kasımda kürtaj oldum 25.gün yani dün adet oldum 20 gün yasaktı ilişki düne kadar da korunarak ilişki oldu. Adetim bitsin korunmayı düşünmüyorum DUA EDİN ALLAH hepimize isteyene HAYIRLI SAĞLIKLI Evlatlar nasip etsin inşallah AMİN

Haziran annelerinde görüyodum canim seni bende haziranda dogum yapicaktim ama nasip olmadi 1 hafta önce kürtaj olmak zorunda kaldım bebeğimde anensefali varmis 2li test icin gittim ve kürtaji ayni gün icinde oldum nasil iyilesicek bizim yüregimiz cok zor cok

Ben de haziran annelerinden olacaktım bende 8 aralıkta kaybettim 3.5 aylık ti. İçim yanıyor . 11 haziran da tahmini doğum du . Hayaller kurdum , kendi kendime planlar yaptım .. tüp bebekti . Zaten zor olmuştu büyük bir yikim oldu .

Bende ilk bebeğimi 8 haftalıkken kaybettim. Kalbi durdu ve kürtaj oldum. Kürtajdan tam 1 ay sonra adet oldum. Adetim 17 gün sürdü. Hala kesilmeyince doktora gittim bir fitil verdi, fitili kullanınca 2 gün içinde kesildi adetim. Bana 2 ay korunun demişti. Hem adet tarihinin bilinmesi, gebelik takibi açısından gerekli. Hemde kürtajdan sonra rahmin toparlanması gerekiyor. Rahim toparlanmadan yeni bir gebelik oluşursa bazen düşükle sonuçlanabiliyormuş.

Ve sonrasında şükürler olsun 2 ay sonra yeniden hamile olduğumu öğrendim. Şuan kızım 4 yaşında.

Rabbim tez vakitte yerini doldursun inşAllah, Sağlıkla sıhhatle kucaklarınıza almayı nasip etsin.

Amin inşallah Allah razı olsun bizimle acını paylaştın ve güzel duan için sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…