Bende 31 yaşındayım haziran da hamileydim senin gibi 8. Haftada kürtaj oldum 2 ay bekledim olmadıben 30 yasındayım.bu sene subatta hamıle kalmıstım 7,haftada kalp atısı duyulmadı.1 hafta daha bekledık sonrasında da duyulmayınca8,haftada alındı.20 nısanda.2 ayda korun dedı doktorum.korundukdan sonra akısına bıraktık.klomensız yumurta takıbı yaptırdım 2 ayda.onlarda duzenlı gıttı.dahada yeter dedım cocuk olusumuna bı enfgel yoksa kurcalamamn bı anlamı yok falan dıye dusuncelere gırıyorum sonra nıye olmuo dıe tekrardan kuruyorum.aslında cok dusunmemek lazım ama ınsan ıster ıstemez kuruyor kafasında.sen kac yasındasın
ne diyelim demekki daha zamanı varmış.doktorların verdıgı sure 6/8 ay falanBende 31 yaşındayım haziran da hamileydim senin gibi 8. Haftada kürtaj oldum 2 ay bekledim olmadı
Ee şimdi 4. Ay benim ne bilim yaş beni etkiliyor korkuyorum geç kalmaktanne diyelim demekki daha zamanı varmış.doktorların verdıgı sure 6/8 ay falan
Neyi neye göre veriyorlar anlamadımneye göre verıyorlar ben düşük ve kimyasal gebelik geçirdim hiçbirsey vermedıler :S
Bende 31 yaşındayım haziran da hamileydim senin gibi 8. Haftada kürtaj oldum 2 ay bekledim olmadı
Klomen falan diyorsunuz ya onu sordum canimNeyi neye göre veriyorlar anlamadım
Ben kendim istedim başlamasını o yüzden başladı dr canımKlomen falan diyorsunuz ya onu sordum canim
İnşallah canım ilk bebek de çok yapmıyorlar aslında ama sen bur görüş dr la inşallah gelmez kirmizilarBende simdi bu ay kirmiizi kart gorursem su genetik arastirmaaini yaptirayim diyorum insalllahh hepimiz.hamis oluruz bu ay
BENIMDE 5,AY BITIO 6YA GIRIYPRUM :) YASTA GECIYOR .AMAN VALLA NE BILEYIM :) ISTE BENIMDE BEYNIMDE BITEN BU KELIME.YAŞ GİDİO ORTADA BİSEY YOK DIEEe şimdi 4. Ay benim ne bilim yaş beni etkiliyor korkuyorum geç kalmaktan
Aynen benimde öyle yarın hsg cektircegim bakalım ondan ne cikacakBENIMDE 5,AY BITIO 6YA GIRIYPRUM :) YASTA GECIYOR .AMAN VALLA NE BILEYIM :) ISTE BENIMDE BEYNIMDE BITEN BU KELIME.YAŞ GİDİO ORTADA BİSEY YOK DIE
Biri[/QUOTE]Biri dusuk biri kimyasal olunca haliyle yikiliyo insan bi doktora gittim genetik bolumune git dedi bu ay da olmazsa gidicem allah hicbirimizin kucagini bos birakmasin insallahTE="yumiti, post: 43640759, member: 630995"]İnşallah canım ilk bebek de çok yapmıyorlar aslında ama sen bur görüş dr la inşallah gelmez kirmizilar
Vallahi bence arayan çoktur ama kimse görmüyor sanırımValla ben karış karış kürtaj sonrasını aradım en son yeni açılan konuyu görünce girdim☺
2 bitti canım sen kaç yillikKaç yıllık evlisin. .?
Bende 2 bitip 3.yıla girecek.insallah üçüncü yıl uğurlu gelir☺2 bitti canım sen kaç yillik
İnşallah canımBende 2 bitip 3.yıla girecek.insallah üçüncü yıl uğurlu gelir☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?