Benim eşim daha yaptırmadi hayırlısı olsun inşallahevet çok merak ettiği için 3. ayda yaptırdı ve ileri hareket bizim sıkıntılıydı biraz. yüzde 10 artmıştı. yani ameliyat olumlu etki etmiş.. inş canım..
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşaallah canım arisutunu neden kullandin bir de markası neydi acabaarkadaşlar yaşadıklarımı sizinle paylaşmak istedim.
2012 eylül ayında evlendim hiç korumadım ve 1 yıl sonra doktora gittim e2 ve fsh değerlerim com yüksek çıktı dr menopoza giriyorsun tüp bebek yaptirmalisiniz dedi ve yıkıldım. biraz araştırma yaptıktan sonra arisutu kullanmaya başladım ve de tüp bebek merkezi araştırmaya başladım. 2014 nisan ayında merkez ici karar kıldık ve benden yeni dr um başka testler istedi sonuçlarda bana sana yapacak şuan için bisi yok herhangi bi probleminiz yok gidin ve 5 6 ay kendiniz deneyin olmazsa gelin bakarız ilaç tedavisi felan yaparız dedi. bu sürede ben arisutu kullanmaya devam ediyordum. aralık ayında 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim ama ocak 15 te kalp atışları durduğu için kürtaj oldum.
kürtajı yapan dr kesinlikle 6 ay korunmanızı söyledi bende tüp bebek merkezindeki dr ile görüştüm korunmaya gerek yok sadece bi işlem geçirdin ve antibiyotik kullandığım için bir kez adet olana dek dikkat etmemi olası bi gebelikte bebekte sorun olmasın diye önlem almamızı söyledi. bizde sadece bir kez adet olana dek bekledik ve sonra tekrar çalışmalara basldik . bu arada ekim ayında arisutu kullanmayı bıraktım.
26 mayısta son adetini oldum ve haziranda hamileydim. ilk kalp atışlarını duyana kadar çok endişeli geçti ama rabbime binlerce kez şükürler olsun ki şimdi 17 haftalık oglum karnında hareketleriyle bunları yazarken eşlik ediyor bana
anlayacağınız su ki 2 kez dünya başıma yıkıldı hele bebeğimi kaybettiğinde bi daha nefes almak istemedim. ama şimdi çok çok iyiyim ve sabredip rabbime sığınınca bisi çok bekletmeden tekrar sevindirdi. inanın kendinize ve asla ümitsiz olmayın biraz akışına bırakın evet çok zor bunu yapmak ama inanın yaptığınızda geliyor bebisler.
beni ilk hamileliğinde arkadaşımın 2 kez hamile kalışını öğrenmem tetiklemisti. birlikte hamiş hamiş gezicez diye çok sevinmiştim bebeğimi kaybedince de ark doğurana kadar tekrar hamile kalmalıyım demiştim ve dediğim de oldukıyısından da olsa yine yakaladim
sevgiyle kalın inşallah rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün imanıyla ahlakıyla herşeyiyle tastamam evlatlarına [evlatlarımıza] kavuşmayı kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin hepimize
canım çok sağol darısı isteyen herkese nasip olsunAllah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşaallah canım arisutunu neden kullandin bir de markası neydi acaba
merhaba nasılsıngünaydın
teşekkürler sen nasılsınmerhaba nasılsın
iyiyim tarlusal kullanıp adet oldum pazar günü bitti bekliyorum çalışmalara basliyacagim inşallahteşekkürler sen nasılsın
hayırlısı olsun canım ama dikkat et kendine hasta felan olma inşaallah hakkınızda hayırlısı olur ve tez vakitte rabbim tastamam bi şekilde devamınıza kavustururiyiyim tarlusal kullanıp adet oldum pazar günü bitti bekliyorum çalışmalara basliyacagim inşallah
İnşallah canım çok istiyorum inşallah olur bu ay dua et olur muhayırlısı olsun canım ama dikkat et kendine hasta felan olma inşaallah hakkınızda hayırlısı olur ve tez vakitte rabbim tastamam bi şekilde devamınıza kavusturur
bende klomen kullanmıstım 3 kere allahın hakkı uctur dedım baktım olmadı bıraktım.bıraktıkdan sonra hamıle kalmıstım :)ınsallah yaaa ınsallah tekrardan bu heyecanları yasarızCanim bende mart annesi olacaktım ama nasip olmadı ağustosta kürtaj oldum ben 2 aydır Klomrn kullanıyorum bu ikinci ayim onlara olmazsa aşılama yaptıracağım ben yeniden hamile kalmak çok istiyorum herseyin hayirlisi tez zamanda hamile kalıriz inşallah
Ben de klomenle hamile kalmıştım şimdi yeniden klomen kullanıyorum kürtaj sonrası hemen kalırsın dediler ama ben hala değilim inşallah tez zamanda kalirimbende klomen kullanmıstım 3 kere allahın hakkı uctur dedım baktım olmadı bıraktım.bıraktıkdan sonra hamıle kalmıstım :)ınsallah yaaa ınsallah tekrardan bu heyecanları yasarız
EVET banada eşi gelir demişlerdi kendımı o sekılde hep avuttum halende avutmaya devam edıyorum 5 ay oldu işte.ama daha 2 ay olmus senın.once bı akısına bıraksan belkı kendılıgınden olur.bı kac ay sonra baslasaydın yadaBen de klomenle hamile kalmıştım şimdi yeniden klomen kullanıyorum kürtaj sonrası hemen kalırsın dediler ama ben hala değilim inşallah tez zamanda kalirim
Ben ağustos da kürtaj oldum birde senin yaş kaçEVET banada eşi gelir demişlerdi kendımı o sekılde hep avuttum halende avutmaya devam edıyorum 5 ay oldu işte.ama daha 2 ay olmus senın.once bı akısına bıraksan belkı kendılıgınden olur.bı kac ay sonra baslasaydın yada
ben 30 yasındayım.bu sene subatta hamıle kalmıstım 7,haftada kalp atısı duyulmadı.1 hafta daha bekledık sonrasında da duyulmayınca8,haftada alındı.20 nısanda.2 ayda korun dedı doktorum.korundukdan sonra akısına bıraktık.klomensız yumurta takıbı yaptırdım 2 ayda.onlarda duzenlı gıttı.dahada yeter dedım cocuk olusumuna bı enfgel yoksa kurcalamamn bı anlamı yok falan dıye dusuncelere gırıyorum sonra nıye olmuo dıe tekrardan kuruyorum.aslında cok dusunmemek lazım ama ınsan ıster ıstemez kuruyor kafasında.sen kac yasındasınBen ağustos da kürtaj oldum birde senin yaş kaç
neye göre verıyorlar ben düşük ve kimyasal gebelik geçirdim hiçbirsey vermedıler :SCanim bende mart annesi olacaktım ama nasip olmadı ağustosta kürtaj oldum ben 2 aydır Klomrn kullanıyorum bu ikinci ayim onlara olmazsa aşılama yaptıracağım ben yeniden hamile kalmak çok istiyorum herseyin hayirlisi tez zamanda hamile kalıriz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?