Gebeliğe Hazırlık Kürtaj sonrası hala leke geliyor yardım edin :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

begimayy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2013
262
142
103
Adana
Kızlar merhaba . 27 eylülde kürtaj oldum kanamam durmadı adet oldum sandım bir türlü geçmedi neyse gittim Dr ye parça kalmış tekrar kürtaj oldum 7 kasımda ama sürekli lekem geldi sonra yine adet oldum adetim bitti ama hala hergün kanlı leke geliyor bu durumu yaşayan var mı yardım edin kızlar kürtaj sonrası doktor rahim temiz dedi peki bu leke nerden geliyor

Geçen mart ayında malesef bende bir düşük yaşadım canım ve kanamam benimde çok uzun sürdü nedeni ise rahimin kendini toparlama süresi değişiyor buna tabi vücut dengen ve yaşadığın streste eklenince süreç uzuyor çok takılmamaya çalış biliyorum çok zor ama kendine izin ver :KK200:

Sa
Geçen mart ayında malesef bende bir düşük yaşadım canım ve kanamam benimde çok uzun sürdü nedeni ise rahimin kendini toparlama süresi değişiyor buna tabi vücut dengen ve yaşadığın streste eklenince süreç uzuyor çok takılmamaya çalış biliyorum çok zor ama kendine izin ver :KK200:
Teşekkür ederim Canım lekem adetten sonra bitti çok şükür şimdi tekrar hamileyim hayırlısı bakalım inşallah bu sefer kalbini duyarız ve kürtaj olma stresini tekrar yaşamam

Back