Kürtaj sonrası hakkında bilgisi olan var mı

sevdalikaracik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2017
2
0
1
32
Merhaba yaklaşık 1 hafta önce özel bir hastanede kürtaj oldum şuan herşey yolunda gözüküyor fakat doktorum ne muayeneye çağırdı ne de bu konu hakkında bilgi verdi. İlk 2 gün kahverengi damlalar şeklinde sonraki günlerde adet kanaması şeklinde bazen parçalı kanamam oldu ve gittikce azaldı şuan yok denecek kadar az çok fazla ağrım olmadı şuan hiç yok. Sizce herşey yolunda mı ? Doktorumu arayıp muayeneye gitmeli miyim ?

Geçmiş olsun canım kaç aylıktı benimde üç tane düştü ikincide vakumlu kürtaj oldum rahme zarar vermek istemedi iki hafta kanamam oldu kontrole bir hafta sonra çağırdı parça kalmıştı onuda aldı seni niye çağırmamışlar ki

Sağol canım sanada çok geçmiş olsun 10 haftalıktı şuan hiç bi sıkıntım yok çok şükür ama yinede kontrole gitsem mi acaba parca falan kalsa kanamam çoğalır ağrım olurdu ama kanamam azalıyo sadece günde 3-4 damla şeklinde onun dışında hic bir sorun yok.

Merhaba, sizin bu parca kaldıktan sonra adetleriniz düzenli oldu mu acaba? Aynısı bana da oldu da

Ben de kürtaj oldum 7 haftalıktı. Zannımca bir problem yoktur ben de kontrole gitmedim hatta haftasına trekkinge gittim dağa çok geçmiş olsun adet olmanız biraz zaman alır ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…