Kürtaj sonrası göğüs şişmesi

sevgimsena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
142
23
48
38
Dün kürtaj oldum bugün göğüslerim şişti çok ağrıyor normalmi sizce yarın doktora gidicem ama korkudan duramiyorum bugün

Merhaba cnm iletini yeni gördüm evet kürtaj sonrası resmen göğüslerimin agrısından kürtajı unuttum bi gün sürdü doktora sordum abartıyorsun dedi ama bana gelen düşük kürtaj yapan herkes aynı şeyi söyledi hatta anlatmadıklarım bile göğüslerin nasıl dolmuştur şimdi dedi onlarda da öyle olmuş bende kafamda şöyle bi yanıt verdim sonucta dogum olayı olunca süt geliyor hamilelik sonlandırılınca da hormonlatın etkisiyle oldu bu olay

Mrb benimde gögüsleerm çok şiş bebeğimi kaybedeli 2.günüm ve bu sabah uyandığımda gögüslerm şişti üstelik dokununca çok ağrıyorlar neden? Sizde bu durum nasıl oldu?

Merhaba arkadAşlar şimdi gördüm evet kürtaj sonrası agrım oldu doktorum sagolsun abartıyosun dedi başından savdı ama bana gelen yaşlı teyzeler bile göğüslerin dolmuştur dedi sonrada geçti cok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…