• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kurtaj sonrası gebelik

kuzey_35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
358
0
0
49
İstanbul
merhabalar,
ben 3 ocak 2011 de 8 haftalık kalbi durması sebebiyle kurtaj oldum
kurtaj sonrası herhangi bir kanamam olmadı .2-3 gun suren hafif kasık agrıları dısında sorunsuz gecirdim.biliyorum siz önermiyorsunuz ama eşimle denemelere devam ettik biz 27 ocak tarihinde kan testi yaptırdım ve 44 le hamile oldugum cıktı..ve 3-4 gundur ele gelmeyen rahmin içinde olan kahverengi akıntım var?size sormak istediğim beta hcg 8 haftalık bir kurtaj için kanda ne zmn sıfırlanır?
acaba tekrardan hamile olabilir miyim?aynı sekilde idrarda da kurtajdan ne kadar sonra hamilelik hormonu kaybolmus olur?tesekkur ederim

Son düzenleme:
merhabalar,
ben 3 ocak 2011 de 8 haftalık kalbi durması sebebiyle kurtaj oldum
kurtaj sonrası herhangi bir kanamam olmadı .2-3 gun suren hafif kasık agrıları dısında sorunsuz gecirdim.biliyorum siz önermiyorsunuz ama eşimle denemelere devam ettik biz 27 ocak tarihinde kan testi yaptırdım ve 44 le hamile oldugum cıktı..ve 3-4 gundur ele gelmeyen rahmin içinde olan kahverengi akıntım var?size sormak istediğim beta hcg 8 haftalık bir kurtaj için kanda ne zmn sıfırlanır?
acaba tekrardan hamile olabilir miyim?aynı sekilde idrarda da kurtajdan ne kadar sonra hamilelik hormonu kaybolmus olur?tesekkur ederim

Çok geçmiş olsun ve gözünüz de aydın olsun. 44 olduğuna göre gebelik yani. Muhtemelen tutunma kanamasıdır. 1 hafta sonra beta HCG ye tekrar baktırın. Sağlıklı bir gebelik dilerim...

Back