• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrası gebelik

kelebekmisal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Merhaba ben 6 aylık bebeğimi kaybettim normal doğum yaptım sonra kürtaj oldum çok zor yaşadıklarım ama ara vermeden tekrar gebe kalmak istiyorum acısı belki hafifler diye böyle durum yaşayıp sağlıklı gebelik geçiren var mı nekadar sürede gebe kaldınız

Üç ay, iki adet süresi zaman geçmesi gerektiğini söyledi benim doktorum da ama doktorlara göre farklılık gösteren bir konu sanırım bu. Çok acele etmemekte fayda var sanki.

Ben 2022 Ocak ayinda 21 haftalık erken doğum yaptım arkasina kürtaj da oldum. Sonrasında 40 gün geçmesine rağmen kanamalarım lekelenmelerim bitmedi düzene girmedi. Mart ayında tekrar kürtaj oldum. Bu sene Mart ayında yeniden hamile kaldım ancak 8. Haftadayken bebeğin kalp atışını duyamadık bebeğin gelişimi durmuş denildi ve 24 Nisan'da kürtaj oldum. Yani ben böyle bir sorun yaşadım ama ilk erken doğumla bir ilgisi var mı bu durumun bilmiyorum. Doktor bana iki ay beklemen lazım kürtajdan sonra dedi

Doktorlar min iki ay korunun diyor çünkü rahminizin kendini toparlaması lazım işlem görmüş bir rahimde tekrar sorunlar çıkması tutunamamasi gibi durumlar ortaya çıkabiliyor iki adet kendinize ve vücudunuza zaman verin evet insan hemen olsun istiyor ama tekrar tekrar aynı şeyleri yasamaktansa beklemek daha mantıklı gibi.. bende üç mayista kürtaj oldum ilk regliyi bekliyorum doktorum zaten tüp bebekle hamile kaldığım için bir adet sonrası (muhtemelen onuda enfekyon riskine karşı dedi) bekle sonrası korunmasanda olur transfer için iki ay bekle mutlaka dedi ama

Doktorlar min iki ay korunun diyor çünkü rahminizin kendini toparlaması lazım işlem görmüş bir rahimde tekrar sorunlar çıkması tutunamamasi gibi durumlar ortaya çıkabiliyor iki adet kendinize ve vücudunuza zaman verin evet insan hemen olsun istiyor ama tekrar tekrar aynı şeyleri yasamaktansa beklemek daha mantıklı gibi.. bende üç mayista kürtaj oldum ilk regliyi bekliyorum doktorum zaten tüp bebekle hamile kaldığım için bir adet sonrası (muhtemelen onuda enfekyon riskine karşı dedi) bekle sonrası korunmasanda olur transfer için iki ay bekle mutlaka dedi ama

Merhaba, siz regl olabildiniz mi acaba?

Back