Kürtaj sonrası gebelik

Mystery0101

Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2022
17
2
6
29
Oncelikle hepinize merhaba. Günlerdir foruma gir çık gir çık hiç tanımadığım insanlarla aile gibi oldum. Heyecaninizi derdinizi paylaştım neden üye olmuyorum dedim ve oldum
Ben sorumla alakali bir cok baslik okudum ama bir kez daha sormak istiyorum kendimi tam ifade ederek.
Kürtajdan sonraki ay hamile kalmak sakıncalı deniliyor, hemen o ayda hamile kalan ve sağlıkla hamileliği devam edenler varsa beni aydınlatabilir mi? Nasılsınız? Gebelikten şüpheleniyorum ama bi sorun olur diye cok korkuyorum
Suan onceki gebeligimde olan akinti vb belirtilerim var. Ama malum bir cogu reglden once de oluyor.. Ama az once bir aglama krizine girdim ve foruma erken gebelik belirtilerine baktim ondan sonra sizlere sormaya karar verdim...
Umarim hersey gonlunuzce olur

Aklınıza neden kötüyü getiriyorsunuz o kadar çok ki kürtajdan düşğktwn sonra hamile kalanlar inşallah sizde onlardan birisinizdir

Merhaba hamile kaldınız mı acaba bende düşük ve kürtaj yaşadımda merak ediyorum kürtajdan sonra hamile kalınıyor mu hemen diye sormak istedm

Merhaba hamile kaldınız mı acaba bende düşük ve kürtaj yaşadımda merak ediyorum kürtajdan sonra hamile kalınıyor mu hemen diye sormak istedm
Canim 10 Eylül de kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu folik asite hala devam ediyorum ve hic korunmadim hala gebelik yok

Canim 10 Eylül de kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu folik asite hala devam ediyorum ve hic korunmadim hala gebelik yok
Hayırlısı olsun kuzum hiç sıkma canını rabbim doğru zamanda verir inşallah sağlıklı bebişler ben bugün test yaptım var gibi mi acaba reglime 3 gün var daha ama çok silik bi çizgi var mı bana mı öyle geliyor

Eklentiler

• A2695860-68A8-47C6-B657-25F06D72C92D.jpeg
    277,9 KB · Görüntüleme: 80
  • 1B7325B0-4F67-44C4-95D4-A2007A9249CE.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 85
Benimde böyleydi iki gün kala pembe çıktı yarin tekrardan yap canim hayırlı olsun var bence

Değilim canim kürtaj sonrası 33.gundu galiba adet oldum.eykulde kurtaj oldum gebe değilim hâlâ
Merhaba hepimizde aynı durumdaymışız. Benimde 15 gün oldu kürtaj olalı. Doktor kürtajı son regl olarak algıla dedi şuan muhtemelen yumurtlama zamanımdayım ancak regl olmadan korun dedikleri için gün aşırıya kaçmamaya çalışıyorum 1 2 kez oldu etti sadece. Sakıncası olur mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…