Rahim temizlenmiş canım.Öncelikler hepinize merhaba hayırlı akşamlar birşey sormak istiyorum 8 haftalık iken bebeğimin kalbi durduğu içim 13 nisanda kürtaj oldum ve kürtaj sonrası kontrollere gittiğim de rahim temizdi doktor korunmana gerek yok dedi ve korunmadım bugün itibari ile 27 gün oldu ve yumurtlamam ve çatlamam oldu testlerde gördüm ve geçen hafta sonu gebelik testi yaptığım da tek çizgi çıktı ve 4 gün sonra tekrardan gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı ve dün kan testi yaptırdım 18.38 çıktı pozitif yani doktora kontrole gittim tekrardan muayene etti içerde parça kalmış olabilir dedi baktı parça kalmamış iki gün sonra kan testi tekrar yapalım dedi artışın olup olmadığına bakalım dedi acaba hamile olabilir miyim ? Yoksa değerler düşmemiş olabilir mi acaba ?
Öncelikler hepinize merhaba hayırlı akşamlar birşey sormak istiyorum 8 haftalık iken bebeğimin kalbi durduğu içim 13 nisanda kürtaj oldum ve kürtaj sonrası kontrollere gittiğim de rahim temizdi doktor korunmana gerek yok dedi ve korunmadım bugün itibari ile 27 gün oldu ve yumurtlamam ve çatlamam oldu testlerde gördüm ve geçen hafta sonu gebelik testi yaptığım da tek çizgi çıktı ve 4 gün sonra tekrardan gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı ve dün kan testi yaptırdım 18.38 çıktı pozitif yani doktora kontrole gittim tekrardan muayene etti içerde parça kalmış olabilir dedi baktı parça kalmamış iki gün sonra kan testi tekrar yapalım dedi artışın olup olmadığına bakalım dedi acaba hamile olabilir miyim ? Yoksa değerler düşmemiş olabilir mi acaba ?
Doğruyu söylemek gerekirse korunmak istemedim bir de doktor korunmanıza gerek yok deyince cesarette almış oldum 5 yıllık evliyim ve 3 yıldır gitmediğim doktor kalmadı hiç bir sorunum yok benim de eşimin de 2 tane aşılamam var olmadı bu hamileliğim kendiliğinden oldu beklemek istemedim ki tekrardan hamile kalayım diye ama doktorum bana korun deseydi korunurdum birazda doktordan cesaret buldum inş vardır RABBİM isteyen herkese versin
o yıldır inanın ovulasyon testleri kullandım sonra arkadaşım bana İnstagram dam bir kadının sayfasını önerdi testleri ondan aldım o kadar hassas testler ki ondan sonra hamile kaldım ve bu hamileliğim de de inş hamileyşmdir o testleri kullandım tekrardan
Evet biliyorum macun aldım Emel abladan bakalım hayırlısı artıkYok canım benim takip ettiğim sayfa ovulasyon takibi diye bu kadında bilgili gerçekten yumurtalıklara erkek sorunlarına özel kürler yapıyor
Bendende kürtaj oldum 1 ay sonra testimi tekrarladım 15.07 çıkmıştı acaba hamilelik mi diye heyacanlanmıştım.ama vücut kürtaj sonrası kandaki değerlerini tam atamıyormuş doktorumun söylemesi.kürtaj sonrası 9 ay geçti hala hamile kalamaddım inşallah hamilesindirÖncelikler hepinize merhaba hayırlı akşamlar birşey sormak istiyorum 8 haftalık iken bebeğimin kalbi durduğu içim 13 nisanda kürtaj oldum ve kürtaj sonrası kontrollere gittiğim de rahim temizdi doktor korunmana gerek yok dedi ve korunmadım bugün itibari ile 27 gün oldu ve yumurtlamam ve çatlamam oldu testlerde gördüm ve geçen hafta sonu gebelik testi yaptığım da tek çizgi çıktı ve 4 gün sonra tekrardan gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı ve dün kan testi yaptırdım 18.38 çıktı pozitif yani doktora kontrole gittim tekrardan muayene etti içerde parça kalmış olabilir dedi baktı parça kalmamış iki gün sonra kan testi tekrar yapalım dedi artışın olup olmadığına bakalım dedi acaba hamile olabilir miyim ? Yoksa değerler düşmemiş olabilir mi acaba ?
Sanırım yeniden hamilesiniz.insallah sağlıkla ilerler ne güzel hemen gelmiş bebeğinizBilmiyorum ki canım ya ama benim aklımı karıştıran gebelik testleri önce test yaptım birşey yok sonra 4 gün sonra yaptım çift çizgi var
Bence de hamilesiniz.İnşallah sağlıklıdırÖncelikler hepinize merhaba hayırlı akşamlar birşey sormak istiyorum 8 haftalık iken bebeğimin kalbi durduğu içim 13 nisanda kürtaj oldum ve kürtaj sonrası kontrollere gittiğim de rahim temizdi doktor korunmana gerek yok dedi ve korunmadım bugün itibari ile 27 gün oldu ve yumurtlamam ve çatlamam oldu testlerde gördüm ve geçen hafta sonu gebelik testi yaptığım da tek çizgi çıktı ve 4 gün sonra tekrardan gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı ve dün kan testi yaptırdım 18.38 çıktı pozitif yani doktora kontrole gittim tekrardan muayene etti içerde parça kalmış olabilir dedi baktı parça kalmamış iki gün sonra kan testi tekrar yapalım dedi artışın olup olmadığına bakalım dedi acaba hamile olabilir miyim ? Yoksa değerler düşmemiş olabilir mi acaba ?
İnş öyleyimdir be inş sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip eder RABBİM ve isteyen herkese nasip eder inşSanırım yeniden hamilesiniz.insallah sağlıkla ilerler ne güzel hemen gelmiş bebeğiniz
İnş hanileyimdir dizin adınıza üzüldüm gerçekten çok zor ya olsun diye senelerce beklerken oluyor sonra kaybetmek çok kötüBence de hamilesiniz.İnşallah sağlıklıdırBenim de kayıplarım 6 haftalıktı, iki ay korunun demişti doktorum ikisinde de
Bu testi ben de kullandım erken gebelik testinden daha hassas. Hatta ilk yaptığım test negatifti dört gün sonra belirtilerim devam ettiği için tekrarladım ve sizin testiniz gibi çıktı. HamilesinizBilmiyorum ki canım ya ama benim aklımı karıştıran gebelik testleri önce test yaptım birşey yok sonra 4 gün sonra yaptım çift çizgi var
Ayyyy inş canım ya RABBİM isteyene nasip olsunBu testi ben de kullandım erken gebelik testinden daha hassas. Hatta ilk yaptığım test negatifti dört gün sonra belirtilerim devam ettiği için tekrarladım ve sizin testiniz gibi çıktı. Hamilesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?