Gebeliğe Hazırlık Kürtaj sonrası gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bayanvil

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2020
323
137
23
28
Mrb arkadaşlar.. Şubat ayında çatlatma iğnesi ile hamile kaldım ama ne yazık ki bebeğim iki buçuk aylıkken kalbi durdu ve geçen pazartesi kürtaj oldum. Benim gibi olup sonrasında normal hamile kalan var mı veya tekrar çatlatma iğnesi ile mi hamile kalabilirim.. Yardımcı olursanız sevinirim çünkü zor günler geçiriyorum

Çatlatma iğnesi ile değildi ama ben de ilk bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj oldum.3 ay sonra tekrar hamile kaldım.Kürtajdan sonra zor hamile kalınır efsanesi doğru değil beni de çok korluttular rahim işlem gördü hemen olmaz diye ama Allahın dediği olur millete bakma sen öyle diyen varsa

Peki kürtajdan kaç gün sonra adet gördünüz ve doktorlar iki ay gibi ilişki önermiolar. Bu konuda fikrinz var mı.

Peki kürtajdan kaç gün sonra adet gördünüz ve doktorlar iki ay gibi ilişki önermiolar. Bu konuda fikrinz var mı.
Kürtajdan 32 gün sonra kendi döngü günğmde adet oldum.Doktorum kanama kesildikten sonra 3 gün geçmiş olsa da ilişkiye girebilirsiniz sen kendi durumuna göre hareket et ağrına sızına göre demişti bizim de sanırım 2 hafta sonra falan olmuştu

Anladım çok tşk ederm hayırlısı artık rabbim inşallah en kısa zamanda yine nasip eder. Şuan ilaç kullanyrm kontrolden sonra her şey yoluna girer inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…