Gebeliğe Hazırlık Kürtaj sonrası gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kimbilirki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2017
21
5
1
32
Kızlar benim 10 nisanda bebeğimin kalbi durdu 14 nisanda bebegim 11 haftalık olduğu için önce doğum yaptm sonra kürtaj oldum mayıstan beri korunmuyorum ama hala gebelik yok ilkinde hemen hamile kalmıştım korkuyorum artk psikolojim alt üst oldu zaten bebegimi kaybetmek beni mahvetti simdi bide olmayışı çok kötüyüm benim gibi olan varmı varsa ne yaptınız?? Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin :(

Bugün doktora gidicem
çok kötü bir psikoloji o biliyorum ben :( sürekli aynı şeyleri yaşamaktan korkmak :( bende bir aylık ve bir buçuk aylık iki düşük yaptım sonuçları bekliyorum şuan.inşallah yaşamayız böyle şeyler birdaha :( bide bende pkos hastasıyım istediğim zaman hamile kalamıyorum

Merhaba
10 ay önce 11 haftalık gebeliğim kalp atışı durduğu için kürtajla sonlandırıldı...şimdide 7 haftalık bebeğimi kan pıhtılaşması yüzünden düşürüyorum :(
Çok kötü bir durum,ağrım ve kanamam var,yarın tekrar kontrole gideceğim tamamlanmadıysa operasyon yapacak dr um...2. Kez aynı şeyleri yaşamak çok zor Ne yapacağımı bilemez durumdayım... :(

Merhaba
10 ay önce 11 haftalık gebeliğim kalp atışı durduğu için kürtajla sonlandırıldı...şimdide 7 haftalık bebeğimi kan pıhtılaşması yüzünden düşürüyorum :KK43:
Çok kötü bir durum,ağrım ve kanamam var,yarın tekrar kontrole gideceğim tamamlanmadıysa operasyon yapacak dr um...2. Kez aynı şeyleri yaşamak çok zor Ne yapacağımı bilemez durumdayım... :KK43:
Zaten kalp atışının durmasının iki sebebi oluyo ya kan pıhtısı yada kromozom yani bebek hasta olduğu için canım çok geçmiş olsun ama pıhtı için tedavi olmadan tekrar yapma bence Allah korusun tekrar ayni şeyleri yaşayabilirsin

Kızlar benim 10 nisanda bebeğimin kalbi durdu 14 nisanda bebegim 11 haftalık olduğu için önce doğum yaptm sonra kürtaj oldum mayıstan beri korunmuyorum ama hala gebelik yok ilkinde hemen hamile kalmıştım korkuyorum artk psikolojim alt üst oldu zaten bebegimi kaybetmek beni mahvetti simdi bide olmayışı çok kötüyüm benim gibi olan varmı varsa ne yaptınız?? Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin :KK43:

Merhaba 'önce doğum yaptm sonra kürtaj oldum' demişsiniz o nasıl oluyor çok merak ettim de?
Şunuda söylemek istiyorum benim arkadaşımda kürtaj oldu bi süre sonra hamile kaldı 2.çocuğu 4 yaşında şuan. Daha kürtaj yapar yapmaz hemen ikincisi için denemelere neden başlayıp kendinizi ruhen yordunuz ki, kürtaj olmuşsunuz bikaç ay bekleyin rahatlayın psikolojinizi düzeltin korunun sonra bigün deneyin.

Back