• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrası gebelik süresi ?

_CandaS_

Çok şükür seni bana verene ...
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
6.066
72
163
Hocam merhaba.
Ben 9 ay evvel korunurken hamile kaldım.(ilaçla korunmuyordum).
Bebeklerin kalbi atmaması nedniylede 7 ay evvel kürtaj oldum.
Daha önce birkaç kez soru sormuştum size.Belirtmem gerekn durum şu;
biz eşimle tayin beklediğimiz için sürekli birlikte değiliz,haftasonları beraberiz yalnızca.
Ve dolayısıyla ilişkilerde sadece haftasonu oluyor.
Kürtaj sonrası 1,5 ay korunduk...
6 aydır bebek denemelerimiz var fakat 6. ay oldu gebelik yok...
Soracağım soru; Kürtaj sonrası ne kadar zaman içinde gebelik olmalıdır?
Bu durumda dr a gitmeli miyiz ? Bende yada eşimde engel durumlar çıkmış olabilir mi bilemiyorum...
İlkinde denemezken hamile kalıpta ikincisinde bu kadar süre geçmesi normal mi?

Son düzenleme:
Hocam merhaba.
Ben 9 ay evvel korunurken hamile kaldım.(ilaçla korunmuyordum).
Bebeklerin kalbi atmaması nedniylede 7 ay evvel kürtaj oldum.
Daha önce birkaç kez soru sormuştum size.Belirtmem gerekn durum şu;
biz eşimle tayin beklediğimiz için sürekli birlikte değiliz,haftasonları beraberiz yalnızca.
Ve dolayısıyla ilişkilerde sadece haftasonu oluyor.
Kürtaj sonrası 1,5 ay korunduk...
6 aydır bebek denemelerimiz var fakat 6. ay oldu gebelik yok...
Soracağım soru; Kürtaj sonrası ne kadar zaman içinde gebelik olmalıdır?
Bu durumda dr a gitmeli miyiz ? Bende yada eşimde engel durumlar çıkmış olabilir mi bilemiyorum...
İlkinde denemezken hamile kalıpta ikincisinde bu kadar süre geçmesi normal mi?

Kürtaj sonrasında hemen gebe kalınmasında bir sakınca yoktur. Eşinizle buluştuğunuz haftasonları yumurtlama zamanına denk geliyor mu? Sorduğunuz soruların çoğuna ise muayene sonrasında cevap verilebilir. Sağlıklı günler dilerim...

Kürtaj sonrasında hemen gebe kalınmasında bir sakınca yoktur. Eşinizle buluştuğunuz haftasonları yumurtlama zamanına denk geliyor mu? Sorduğunuz soruların çoğuna ise muayene sonrasında cevap verilebilir. Sağlıklı günler dilerim...

Genelde yumurtlama zamanlarına denk geldi ama sadece 2 günlüğüne, 2 ay filan denk gelmedi zaten o aylarda da beklentimiz yoktu.Yani bu kadar süre gebelik oluşmuyrsa muayene gereklidir sanırım öyle değil mi?

Hocam bu sorulara ek olarak birşey öğrenmek istiyorum sizden...

Yumurtlama gününde uzun süreli kısmen sarsıntılı otobüs yolculukları hamile kalmayı etkileyn bir unsur mudur ?

Hocam bu sorulara ek olarak birşey öğrenmek istiyorum sizden...

Yumurtlama gününde uzun süreli kısmen sarsıntılı otobüs yolculukları hamile kalmayı etkileyn bir unsur mudur ?

Bunu unutmayacağım :) İnsan yumurtları, tavuk yumurtaları gibi değil. Onlar bile tavuğun karnındayken kırılmıyorlar. Bebeğinize kavuşmanız dileğiyle

Bunu unutmayacağım :) İnsan yumurtları, tavuk yumurtaları gibi değil. Onlar bile tavuğun karnındayken kırılmıyorlar. Bebeğinize kavuşmanız dileğiyle

ya hocam biliyorum komik oldu ama sürekli yolculuk yapıyoruz , işet birde herşeyden nem kapıyoruz.Sanırım önce psikiyatriste uğramak gerek :) teşekkürler yinede saçma sorularımıza vakit ayırdığınız için ...

Hocam merhaba ben yaklasık 22 gun once bebeyımın kalbı durması nedenıyle kurtaj oldum 6 gun önce belım ve kasıklarım agrıdı bacagımın uzerıne basamadm her gece acıle gttm snra doktora gttm ve yumurtalıklarım catladıgı ıcın agrın var dedı suan 2 gundur agrım yok ögrenmek ıstedıgm kurtajdan sonra yumurtlama donemım nezaman

Back