kürtaj sonrası gebelik için.. ne kadar beklemek lazım?

yalel

Begüm'ün Annesi...
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
45
Puanlar
363
Yer
İstanbul
Kürtajdan sonra, yeni bebek çalışmalarına başlamak için, ne kadar beklemek uygundur acaba?

Kürtajdan sonra, yeni bebek çalışmalarına başlamak için, ne kadar beklemek uygundur acaba?

canım doktorlar 6 ay beklemek gerektiğini söylüyorlar ben 3 ay sonra tekrar hamile kaldım ama 8 ay yatmak zorunda kaldım tekrar düşük riski vardı

canım doktorlar 6 ay beklemek gerektiğini söylüyorlar ben 3 ay sonra tekrar hamile kaldım ama 8 ay yatmak zorunda kaldım tekrar düşük riski vardı

oo geçmiş olsun.
Bişey sorabilir miyim? Neden düşük riskin oldu? kürtajdan kaynaklanan bi sebep mi acaba?

1 ay önce kürtaj oldum,doktorum ilk adetimden sonra tekrar deneyebileceğimi söyledi..

selam kürtajdan tam 3 ay sonra hamıle kaldımmm....

ben de bugün, doktora gittim. kürtaj sonrası, kontrol muayenesi için.
her şey yolunda dedi çok şükür.

ilk yumurtlama dönemini boş geçtikten sonra, ikinci aydan itibaren çalışmalara başlamakta bi sakınca yokmuş. ne zaman kısmetse, o zaman olur tabi.

ben de bugün, doktora gittim. kürtaj sonrası, kontrol muayenesi için.
her şey yolunda dedi çok şükür.

ilk yumurtlama dönemini boş geçtikten sonra, ikinci aydan itibaren çalışmalara başlamakta bi sakınca yokmuş. ne zaman kısmetse, o zaman olur tabi.

CAnim bende 11 gun once operasyon gecirdim bugun kontrole gittim ama hic ultrasonla bakilmadi
Doktor eliyle muayene etti hicbir sorun yok dedi ama akintim vardi hala biraz
Elle muayeneyi yadirgadim biraz senin muayenen nasil yapildi acaba ?? Biraz tedirginim cunku

CAnim bende 11 gun once operasyon gecirdim bugun kontrole gittim ama hic ultrasonla bakilmadi
Doktor eliyle muayene etti hicbir sorun yok dedi ama akintim vardi hala biraz
Elle muayeneyi yadirgadim biraz senin muayenen nasil yapildi acaba ?? Biraz tedirginim cunku

vajinal ultrason yaptı doktorum, rahim içinde bi terslik olup olmadığına baktı yanılmıyorsam.
herşey yolunda, dedi.
hepsi bu.

Back