kürtaj sonrası et parçası geldi .. yardımmm...

jelibon26

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2014
39
3
18
34
ay kızlar Merhaba öncelikle. bu konunun yeri burda mı bilemiyorum ama ben 14 gün önce kürtaj oldum ne yazıkki bebeğimin kalp atışlarını 2. kez duyamadık ben ilk 3 gün fazla kanama oldu ama sonra geçti. lekelenmeler başladı sonra bu lekeler kahverengiye döndü. doktorum normal dedi ve içimde bi parçakalmadığınısöyledi içim rahattı ancak dün et parçası gibi 4-5 cm boyunda bişey geldi. çok korktum doktora da gidemedim bi bilginiz var mı.

Merhaba ben de 15 gün önce bebeğimin kalp atışının durması üzerine kürtaj oldum.

Geçen hafta et parçası tarzında bir şey gördüm hemen doktor arkadaşımı aradım onunla konuştum. Daha önce böyle bir şey yaşamadıysanız muhtemelen kan pıhtısını et parçası sanmış olabilirsiniz. Çünkü pıhtı belli bir süre durunca sertleşebiliyormuş.

Benim bu durum sonrasında ağrılarım gitti ve kanamam durdu.

Siz yine de doktorunuza başvurabilirsiniz.

Bende uc gun once ikinci kurtajimi oldum ama suan bazen pihti seklindede gelio kanamam kan olarak da gelio...
dogal yani onbes gun sonra gelmesi ama etmi pihtimi pihtiysa dogal ama eti bilemiycem

benimde kanamalarım ve lekenmelerim gitti çok sağolun . dokor normal olduğunu söyledi içim rahatladı

Kizlarr 8 +3 gnluk bebegımı 3 gun once kalbi durması sebebıyle kürtaj oldum 2. Gun kanamam azaldı bgn adet sancısı ıle kanamam cogaldı sıcak su torbası ıleoturdum sonra bnden 3 4 cm kadar et parcası geldı pıhtıya benzemıo of korktum başina boyle bişi gelen varmi hamıle kalmadan bn 22 agst adet olmustum bgn de 22 ekım ya adet olmus olabılırmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…