Kürtaj sonrası epilasyon

fezgi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2024
15
2
27
Merhabalar, 41 gün önce zorunlu kürtaj oldum, epilasyona ara vermiştim hamilelikte şimdi tekrar devam etsem olurmu acaba? Kürtajdan ne kadar geçmesi gerekiyor bilgisi olan varmı?

Epilasyona gebelikte başlangıçta devam etmiştim ben, gebeliğe bı zararı olup olmadigiyla ilgili net araştırma olmadığı için tedbiren yapılmıyor, ama bı buçuk ay önce yapılan kürtajla bağlantısını anlamadım istediğin zamn yaptırabilirsin ki

Yok epilasyona gidiyordum hamile olduğumu öğrenince doktor yaptırma dedi, bende ara verdim kürtaj oluncada tekrar başlamak istedim hazır kış ayı diye ama emin olamadım kürtajdan sonra rahme vs zarar verir mi diye

Yok epilasyona gidiyordum hamile olduğumu öğrenince doktor yaptırma dedi, bende ara verdim kürtaj oluncada tekrar başlamak istedim hazır kış ayı diye ama emin olamadım kürtajdan sonra rahme vs zarar verir mi diye
Rahmine zarar verip vermeyecegini bilmem ama hormonlarin tam düzene girmemis olursa yaptirdigin seans boşa gidebilir canım. Bende ayni durumdayim bir seans gideyim diye düşündüm ama kürtaj olali daha 19 gün oldu hormonlarim illa ki su an yüksektir diye gitmek istemiyorum.

Rahmine zarar verip vermeyecegini bilmem ama hormonlarin tam düzene girmemis olursa yaptirdigin seans boşa gidebilir canım. Bende ayni durumdayim bir seans gideyim diye düşündüm ama kürtaj olali daha 19 gün oldu hormonlarim illa ki su an yüksektir diye gitmek istemiyorum.

Doğru doğru bak o yönden hiç düşünmemiştim, 1-2 ay daha ertelemekte fayda var sanırım 🌺
Aynen canim daha iyi olur gibi. Bende gebelik olmamasi durumunda gidecegim bir seans da olsa. Gerci senin 41 gün olmus düzelmiş olabilir hormonlarin. Ilk reglini olduysan 2.yi bekleyip olduktan sonra gidebilirsin bence 🌸

X