Hamilelik yok ilişki olmadı bu ay ağrım neden oluyor ya bilen yok muHamilelik olmuş olabilir mi ? Bence bekleyin ağır İşler yapmayın gününüz geçtiyse test yapın ☺☺
Amin...Gecmis olsun, Allah sifalar versin.
Canım nasıl bilebiliriz sen Bile bilmiyosun .. enfeksiyon olabilir cok ağrınız varsa doktora gitmeniz şart suanHamilelik yok ilişki olmadı bu ay ağrım neden oluyor ya bilen yok mu
Burada okudum ovulasyon dönemin de olanların bu şekilde ağrıları olmuş.. yumurta çatlaması doktora gidemiyorum bu virüs yüzünden aradım sordum sadece normal dedi ama çok korkuyorumCanım nasıl bilebiliriz sen Bile bilmiyosun .. enfeksiyon olabilir cok ağrınız varsa doktora gitmeniz şart suan
sizde bir doktora görünseniz iyi olur.böyle ağrıların olması pıhtı gelmesi normal değilki.Bende 12 haftalık kürtaj oldum kalbi durdu benimde agrım oldu ve hala oluyor adet oldum 4 gun sürdü pihtilar geldi ama hala agrialrim oluyor
doktor kontrol de kist myom yok dedi... parça da kalmadı doktorum yumurtamın çatladığını söyledi ağrı içinkist miyom olabilirmi ki acaba.benım öyle ağrım olmadı hiç bende kurtaj oldum 3 ay önce.yumurtlama ağrısı o kadar ağrılı olmaz.parça kalmış olabilirmiki bence bir doktora gitmelisiniz.
geçti çok şükür benim ovulasyon dönemimde oldu sadece...Bende 12 haftalık kürtaj oldum kalbi durdu benimde agrım oldu ve hala oluyor adet oldum 4 gun sürdü pihtilar geldi ama hala agrialrim oluyor
evet doktorum da aynı şeyi söyledi ama benim bugüne kadar hiç olmamıştı ilk kürtajımdan sonra da olmadı 2. kürtajda normal doğum yaptım ve ilk adetim de bu ağrı başıma geldi çok endişelendim bende... normal bir şey sanırımBenim her yumurtlama döneminde o çok şiddetli ağrı her ay oluyor.
bende 4 martta kuretaj oldum. 10 haftalıkti bebegim.temmuz ayında 9 haftalık bebeğim karnımda öldüğü için kürtaj oldum sonrasında düzenli adetlerimi gördüm 3 ay korunduk ve 4. ay tekrar hamile kaldım maalesef onun da kalbi durdu 15 haftalık normal doğum+kürtaj oldum ilk adetim bitti doktora gittim her şey normal dedi 1 gün sonra ise inanılmaz sol kasık ve sol bacak ağrım hem de lekelenmem oldu adetimin başlangıç gününden sonra saydığımda bu ağrı ve lekelenme 12. 13. 14. günlerinde yani ovulasyon döneminde oldu bugünde inanılmaz sol bacak ve sol kasık ağrım var ve lekelenmem bugün de var ilk kürtajımdan sonra böyle bir ağrı ve lekelenmem olmamıştı aslında kendimi bildim bileli böyle bir ağrım hiç olmamıştı leke de gelince iyice korktum doktor ultrason da her şey normal dedi ama çok korkuyorum ya
cevabınız için teşekkür ederim küretajımdan 10 gün sonra doktora gittim ilk adetimi gördükten sonra da doktora gittim içeride herhangi kalan bir şey olmadığını söyledi ağrının yumurtlama ağrısı olduğunu söyledi zaten 4 5 gün sürüp bitti adet takvimime baktığımda da ağrının olduğu günler ovulasyon dönemindeydibende 4 martta kuretaj oldum. 10 haftalıkti bebegim.
ilk kürtajım değildi bende de inanılmaz bacak ağrısı ve şancı oluştu 1 hafta sonra doktora gittiğimde içimde büyük büyük pihtilar olduğunu söyledi tekrar kurtaj dedi ama çok şükür o pihtilar kendiliğinden düştü.
demem o ki öyle birşey olabilir mi
doktorunuzu arayıp sorsanız yada gitseniz önemli bir konu çünkü
geçmiş olsun
Doktor her ay ağrı olur mu dedi size ovülasyondaevet doktorum da aynı şeyi söyledi ama benim bugüne kadar hiç olmamıştı ilk kürtajımdan sonra da olmadı 2. kürtajda normal doğum yaptım ve ilk adetim de bu ağrı başıma geldi çok endişelendim bende... normal bir şey sanırım
Benımde16 gun oldu sol yumurtalıgında agrı var ıkı gundur. Neden anlamadım sızde kist miyom olusmadı degılmjgeçti çok şükür benim ovulasyon dönemimde oldu sadece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?