Kurtaj sonrasi birliktelik

Ertugrulhavva

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2016
22
11
8
32
Kurtaj olan bayanlar bana yardimci olurmusunuz 2 bucuk hafta once dusuk yaptim icimde kucuk bi parca kaldigi icinde 3 gun once kurtaj oldum kanamam falan kesildi 3 haftadir cok zor bi donem gecirsemde tekrar hamile kalmak icin beklemek istemiyorum kurtajdan sonra birlikte olmak icin kac gun beklemem lazim doktora sormayi unuttum bazilari 15 gun bekle bazilarida kanaman kesildimi birlikte olabilirsiniz diyo kafam karisti

Çok araştırdım netten 15gun 10gun beklenmelidir şeklinde ama 20 gün demişti doktor bana rahmin kendini toparlamaya ihtiyaçi olduğu için 2yada 3adet döneminin geçmesi gerekir yoksa tekrar dusuk olabiliyormus

Geçmiş olsun bence boşuna beklemeyin .
Hemen hamile kalacaginizin garantisi yok.
6 ay oldu kürtaj olalı

Neden sorun neymiş senin bebeğinin cnm
Patorolojiye gonderttinmi

Tesekkur ederim bende beklemek istemiyodum 3 yildir bekliyoruz gecen ramazandada dis gebelik gecirdim sag tarafim alindi tekrar hamile oldugumu ogrenince dunyalar benim oldu ama fazla surmedi bebegim 8 haftalikti ama gelisimi durmus 3 tane doktora gorundum bi umut yanilmislardir diye ama ucude ayni seyi soyledi alinmasi lazim dedi neden durdu bende bilmiyorum simdi hem cok istiyorum hemde yine bisey olur diye korkuyorum o yuzdende benim durumumdakilerden surekli bilgi almaya calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…