Canım 1 ayı bulur, Beta'nın düşmesi, kaç aylıktı meleğinDün kürtaj oldum ve bugün test yaptım kopkoyu çizgi çıktı. Normal gebelik testleri beta hcg değeri kaç olana kadar böyle gösterir acaba mesela değerim binlerde ise mi bu şekilde koyu çıkar ve merak ettiğim konu ise degerler hızlı bir şekilde düşer mi ya da tam tersi mi olur. Çünkü kürtaj sonrasındaki günde kopkoyu iki çizgide birde ovulasyon testi yaptım ondada durum aynı iki çizgi de kopkoyu çıkıyor. Değerlerim ne zaman düşer acababir şeyler söyleyin lütfen
Canım 1 ayı bulur, Beta'nın düşmesi, kaç aylıktı meleğin
On haftalıkti. Bos gebelikti.Canım 1 ayı bulur, Beta'nın düşmesi, kaç aylıktı meleğin
Gebelik hala çift çizgi olduğu için mi ovulasyon da o şekilde çıkıyor sizceOn haftalıkti. Bos gebelikti.
Olabilir canım, lh hormonu hamileliği etkileyebiliyor çünküGebelik hala çift çizgi olduğu için mi ovulasyon da o şekilde çıkıyor sizce
Kaçıncı gebeliğin canımDün kürtaj oldum ve bugün test yaptım kopkoyu çizgi çıktı. Normal gebelik testleri beta hcg değeri kaç olana kadar böyle gösterir acaba mesela değerim binlerde ise mi bu şekilde koyu çıkar ve merak ettiğim konu ise degerler hızlı bir şekilde düşer mi ya da tam tersi mi olur. Çünkü kürtaj sonrasındaki günde kopkoyu iki çizgide birde ovulasyon testi yaptım ondada durum aynı iki çizgi de kopkoyu çıkıyor. Değerlerim ne zaman düşer acababir şeyler söyleyin lütfen
Teşekkür ederimm çok sağolun cevapsız bırakmadığınız için[
Olabilir canım, lh hormonu hamileliği etkileyebiliyor çünkü
İlk gebeliğimdiKaçıncı gebeliğin canım
Canım sen neden kürtaj oldun canımGeçmiş olsun. Benim yaklaşık 35 günde sıfırlanmıştı.
Sıfırlandiktan hemen sonra mı adet görürüm acabaGeçmiş olsun. Benim yaklaşık 35 günde sıfırlanmıştı.
Benim de ilk bebişimi 3 aylıkken ikincisi ise kimyasal gebelikti maalesefİlk gebeliğimdi
10.haftada kalbi durmuştu.Canım sen neden kürtaj oldun canım
Öyle olur büyük ihtimalle.Sıfırlandiktan hemen sonra mı adet görürüm acaba
Çok geçmiş olsun . Çok üzücü ve yıpratıcı ancak elden bişey gelmiyor. Allah en doğru zamanda sağlıklı bir gebelik nasıp etsin inşallah bizlere. Siz nasıl hissediyorsunuz kendinizi pekiBenim de ilk bebişimi 3 aylıkken ikincisi ise kimyasal gebelikti maalesef
Geçmiş olsun Allah sabrını versin inşallah en yakın zamanda doldursun kucaginizi.10.haftada kalbi durmuştu.
Cidden çok yıprandım çünkü iki kaybım var ve kimse beni anlamıyor, sürekli test yapıyorum belki şu an bebiş vardır diye sonu hep hüsranÇok geçmiş olsun . Çok üzücü ve yıpratıcı ancak elden bişey gelmiyor. Allah en doğru zamanda sağlıklı bir gebelik nasıp etsin inşallah bizlere. Siz nasıl hissediyorsunuz kendinizi peki
Doktor bi şey dedi mi canım aynı durumu yaşıyoruz10.haftada kalbi durmuştu.
Benimde bu gebelik dışında temmuz ayında değerim çok az yükseldi ve hemen sonrasında geri düştü kanamam oldu. Bu gebelikte bu şekilde oldu. Süreç çok yıpratıcı oluyor haklısınız yaşamayan insanlar anlamaz ki zaten hatta üzerine kızıyorlar neden bu kadar üstüne düşüyorsun diye. Yanlış yaklaşımlar bunlar destek olacaklarına daha fazla uzuyorlar ama olsun hamile kalabiliyoruz en azından inşallah birdahaki hamileliğimiz sağlıklı geçer. Rabbim kısa vakitte nasip etsin inşallah . Kür falan yapıyor musunuz kendinize . Ben çok gittim doktora bir sorunun yok dedi ama ben yinede kur yapacağım. Kür ile hamile kaldım zaten ve sonrasında düşük oldu ama yine öyle yapacağım hayırlısı olsun artıkCidden çok yıprandım çünkü iki kaybım var ve kimse beni anlamıyor, sürekli test yapıyorum belki şu an bebiş vardır diye sonu hep hüsran
Kan pıhtılaşma testi falan yapıyorlar genelde siz yaptirdiniz mi hiçDoktor bi şey dedi mi canım aynı durumu yaşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?