Galiba bebeğin gelişim haftası onemli sizin kaç haftadaydıBenim kürtajdan sonra 50 gün falan geçmişti adet olduğumda,doktor da normali o demişti,1,5 -2 ay falan demişti yanlış hatırlamıyosam
Cevap için teşekkur ederim hayırlısı olsun hepimiz içinBenim de 6 -7 hafta falandı ama,kese yeni görünmüştü,bir de dış gebelik de olabilir diye ilaç da vermişlerdi kürtajla beraber
Kurtaj sonrasi sadece 1saat kanamam oldu o kadarKurtajdaki 1 haftalık kanamadan sonra kendi kanamanız yine öbür ay gelir daha fazla gecikme olmamalı
Kurtaj sonrasi sadece 1saat kanamam oldu o kadar
Peki adet belirtileriniz var miydi. Bende o da yokMerhaba ,
Ben ayın 20 sinde kürtaj oldum doktorum bir sonraki ayın 20 si ve 30 u arasında beklememiz gerektiğini söyledi ve ben bir sonraki ayın 21 nde regl oldum .
Herkesde kanama olmuyormus onunla ilgili bir sorun yok, kontrolede gittimİlk defa duyuyorum valla o zaman biraz daha bekleyin düzene girer
çok çok az ağrım vardı ama regl olabileceğim aklıma gelmemişti, aaa ağrım var regl olucam heralde diye düşündürmemişti beni .Peki adet belirtileriniz var miydi. Bende o da yok
Hormone olarak regl olacak gibi hissediyorum (duygusallik, tatliya asiri duskunluk...) ama goguslerimde hic bir degisiklik yok.çok çok az ağrım vardı ama regl olabileceğim aklıma gelmemişti, aaa ağrım var regl olucam heralde diye düşündürmemişti beni .
Şuanda da reglime 1 hafta kaldı hiç bir belirti yaşamıyorum hamile miyim yoksa regl olucam mı hiç bir şey yok....
Aslinda korunduk ama biri diyorki cok kolay hamile kaliniyor, doktorum zannetmiyorum demisti. Sabah tuvalete çıktım. Saat 12 gibi yaparım, hayirlisi olsun hakkimizdaKürtaj olalı 32 gün oldu diyorsun , tekrar gebelik harici pozitif çıkacağını sanmıyorum çünkü 32 gün az bir zaman değil ben tam 1 ayda regl oldum çünkü.
Bu süre zaafında korunmadıysan eğer tekrar hamile kalmış olabilirsin tabi ki :) hayırlısı olsun haberlerini bekliyoruz..
yap bian evvel bende merak ettim :)Aslinda korunduk ama biri diyorki cok kolay hamile kaliniyor, doktorum zannetmiyorum demisti. Sabah tuvalete çıktım. Saat 12 gibi yaparım, hayirlisi olsun hakkimizda
Eczanede basiretim bağlandı heralde freely yerine pely diye birsey almışım birde son kullanım tarihi 08.2017 gidip degistirsemmi acabayap bian evvel bende merak ettim :)
Sonuc negatif ama bir tatmin olmadım nedenseyap bian evvel bende merak ettim :)
hayırlısı :) biraz daha bekle bakalım ne olucak ...Sonuc negatif ama bir tatmin olmadım nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?