Kürtaj Sonrası Beta-Hcg

Gzm1111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2017
1.027
665
53
Kızlar merhaba lutfen yardım edin.
Kurtaj olalı 32 gun oldu ama hiç adet olacak gibi değilim.
Siz kurtaj sonrası baktırdığınız Beta Hcg değerleriniz kaçıncı gunlerde ne çıktı?
Ne zaman adet oldunuz?
Test alsam baksam hala pozitif çıkma olasılığı var mı? (Bebeğin gelişimi 6 hafta 3 günde kalmıştı)

Benim kürtajdan sonra 50 gün falan geçmişti adet olduğumda,doktor da normali o demişti,1,5 -2 ay falan demişti yanlış hatırlamıyosam

Sıfırlanıncaya kadar sürekli kan testi yaptırmıştım,o da nekadar sürdü hatırlamıyom ama bi ay falan kan testi yaptırmıştım, kan pozitif çıkıyodu

Benim de 6 -7 hafta falandı ama,kese yeni görünmüştü,bir de dış gebelik de olabilir diye ilaç da vermişlerdi kürtajla beraber

Kurtajdaki 1 haftalık kanamadan sonra kendi kanamanız yine öbür ay gelir daha fazla gecikme olmamalı

Merhaba ,
Ben ayın 20 sinde kürtaj oldum doktorum bir sonraki ayın 20 si ve 30 u arasında beklememiz gerektiğini söyledi ve ben bir sonraki ayın 21 nde regl oldum .

Merhaba ,
Ben ayın 20 sinde kürtaj oldum doktorum bir sonraki ayın 20 si ve 30 u arasında beklememiz gerektiğini söyledi ve ben bir sonraki ayın 21 nde regl oldum .
Peki adet belirtileriniz var miydi. Bende o da yok

Peki adet belirtileriniz var miydi. Bende o da yok
çok çok az ağrım vardı ama regl olabileceğim aklıma gelmemişti, aaa ağrım var regl olucam heralde diye düşündürmemişti beni .
Şuanda da reglime 1 hafta kaldı hiç bir belirti yaşamıyorum hamile miyim yoksa regl olucam mı hiç bir şey yok....

Hormone olarak regl olacak gibi hissediyorum (duygusallik, tatliya asiri duskunluk...) ama goguslerimde hic bir degisiklik yok.
Insallah sende hamilesindir.
Bende simdi gidio test aldim. Negatif cikarsa adeti bekliycem. Pozitif cikarsa 2 secenek var hala beta hcg dusmemis ya da bebek (normalde bu ay umudum yok olursa cok sasiririm) hakkimizda hayirlisi

Kürtaj olalı 32 gün oldu diyorsun , tekrar gebelik harici pozitif çıkacağını sanmıyorum çünkü 32 gün az bir zaman değil ben tam 1 ayda regl oldum çünkü.
Bu süre zaafında korunmadıysan eğer tekrar hamile kalmış olabilirsin tabi ki :) hayırlısı olsun haberlerini bekliyoruz..

Aslinda korunduk ama biri diyorki cok kolay hamile kaliniyor, doktorum zannetmiyorum demisti. Sabah tuvalete çıktım. Saat 12 gibi yaparım, hayirlisi olsun hakkimizda

Aslinda korunduk ama biri diyorki cok kolay hamile kaliniyor, doktorum zannetmiyorum demisti. Sabah tuvalete çıktım. Saat 12 gibi yaparım, hayirlisi olsun hakkimizda
yap bian evvel bende merak ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…