Kürtaj sonrası beta değerleri

Prenses 50

Her yeni gün yeni umuttur
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2017
464
458
103
38
Hanımlar kürtaj oldukdan sonra beta değerlerine baktırdınızmı ve baktırdıysanız kürtajdan kaç gün sonra değerleriniz nasıldı.

kürtajdan 6 gün sonra 590 civaro çıktı sanırım düşüyo çünkü kalp atışına kadar duymuştum ben heralde bi 6000lerden düşmüştür

kürtajdan 6 gün sonra 590 civaro çıktı sanırım düşüyo çünkü kalp atışına kadar duymuştum ben heralde bi 6000lerden düşmüştür
25 gün geçince 11 çıkması normal o zaman, doktor şüpheli buldu değeri bugün tekrar bakılcaktı ben gidemedim, yarın belli olur inşallah

25 gün geçince 11 çıkması normal o zaman, doktor şüpheli buldu değeri bugün tekrar bakılcaktı ben gidemedim, yarın belli olur inşallah
şüpheli bulması normal bence.çünkü düşmüş olması lazımdı çünkü benim bile 6 gün geçmesine rağmen epey düşmüş 590 gördüğüm gün kanamam oldu akşam civarı 6 gibi sabaha kadar adet gibi devam etti sabah yine kesildi 1 haftaua tekrar istedi ama benim şüphelendiği için değil düşmesini takip ediyo 5in altına düşene kadar yapmalısın dedi

Bugün regl oldum canım düşer artık diye düşünüyorum.

Bugün regl oldum canım düşer artık diye düşünüyorum.
ben 5 gün önce ölçtürdüm 40 çıktı ve o gün kanama başladı bugün bitti gelmiyor akıntıya döndü gelir mi gelmez mi bilemem ama sanırım bende düşmesiyle birlikte erken adet gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…