Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
şüpheli bulması normal bence.çünkü düşmüş olması lazımdı çünkü benim bile 6 gün geçmesine rağmen epey düşmüş 590 gördüğüm gün kanamam oldu akşam civarı 6 gibi sabaha kadar adet gibi devam etti sabah yine kesildi 1 haftaua tekrar istedi ama benim şüphelendiği için değil düşmesini takip ediyo 5in altına düşene kadar yapmalısın dedi
şüpheli bulması normal bence.çünkü düşmüş olması lazımdı çünkü benim bile 6 gün geçmesine rağmen epey düşmüş 590 gördüğüm gün kanamam oldu akşam civarı 6 gibi sabaha kadar adet gibi devam etti sabah yine kesildi 1 haftaua tekrar istedi ama benim şüphelendiği için değil düşmesini takip ediyo 5in altına düşene kadar yapmalısın dedi
ben 5 gün önce ölçtürdüm 40 çıktı ve o gün kanama başladı bugün bitti gelmiyor akıntıya döndü gelir mi gelmez mi bilemem ama sanırım bende düşmesiyle birlikte erken adet gördüm