• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık kürtaj sonrası beta değeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

felsefelog

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
1
merhaba arkadaşlar. ben 19 temmuzda bebeğimin kalbinin durması sonucu kürtaj oldum. yaklaşık 1 ay lekelenme oldu. Bu bir ay sonunda regl belirtilerimle beraber çok az kanamam oldu. Bunun için iki doktora gittim ikisi de rahmin temizlendiğini söyledi. fakat ikinci gittiğim doktor parça kalma ihtimaline karşı beta testi istedi ve sonuç 21 çıktı. testin sonucu ertesi gün çıktığı için henüz doktora gösteremedim. sorum şu kürtajdan sonra 5 hafta geçmesine rağmen beta değerinin 21 çıkması normal mi? yardımcı olursanız sevinirim...

Kürtajdan sonra korundunuzmu?Ben kürtajdan sonra beta baktırmamıştım gerek yok demişti doktor.Sonrada normal 40 gün smra regl olmuştum

Ozaman hamilelik olabilir 2 gün betaya aralıklı baktırın artma oluyorsa yeni bir hamilelik durumu vardır.

Benim de kürtajdan 1 ay sonrası beta 14tü 1 hafta içinde 5e kadar düştü. Hamilelik için umutlanmayın şu an derim önce değerin düşmesi gerekiyo. İnşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat haberi almanızı nasip eder Allah

merhaba ben 8 Ağustosta kürtaj oldum 3000 lerdeydi değer kürtajdan bir hafta sonra beta 72 çıktı bugün yaptırdım tekrar iki gün sonra bir ay olacak ama 9,3 çıktı normal mi sizce

Back