Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deiğin şey yumurtalamadan kaynaklıda olabilir keşke bir kez adet olmayı bekleseydin. Rahimde bir işlem olmuş kendine gelmesi için bi 40 gün beklemek daha sağlıklı olurduSlm kızlar ben 8 haftalık gebelikte cocumum kalbi durmuştu kürtaj oldum kanamam 8 gün sürdü sonra biti kanama bitinde beli korumasız ilişkiye giriyorum kürtaj olalı 17 gün oldu ve 2 gündür beyaz sümük gibi akıtı var gebelik olabilmi ?
Doktorum rahmim temiz hiç bı sorun yok ilişki ola bilir ama 3 ay boyunca korunmalı şeklide ilişki olsun dedi biz 1 yıl 4 aydır evliyiz bir yıldan sonra cocumuz oldu oda 8 haftalık kalbi durdu şimdi tekrar cocumuzun olmasını istiyoruz oyizden korunması ilişkiye girdik ve 2 gündür aynı adet olucakmışım gibi sancılarim var ilk gebeliğimde oldu gibiDeiğin şey yumurtalamadan kaynaklıda olabilir keşke bir kez adet olmayı bekleseydin. Rahimde bir işlem olmuş kendine gelmesi için bi 40 gün beklemek daha sağlıklı olurdu
Daha kürtaj olalı 17 gün olmuş kaldı ki doktorunda korunmanızı söylemiş. En azından 1 adet beklesydiniz ama yinede siz bilirsiniz tabiDoktorum rahmim temiz hiç bı sorun yok ilişki ola bilir ama 3 ay boyunca korunmalı şeklide ilişki olsun dedi biz 1 yıl 4 aydır evliyiz bir yıldan sonra cocumuz oldu oda 8 haftalık kalbi durdu şimdi tekrar cocumuzun olmasını istiyoruz oyizden korunması ilişkiye girdik ve 2 gündür aynı adet olucakmışım gibi sancılarim var ilk gebeliğimde oldu gibi
Yumurtlama akıntısı da olabilir rahminiz Kürtaj sonrası yıpranıyor hcg eski değerine dönmeye çalışıyor besin damarları kendini onarıyor bu süreci beklemeniz 2. Bebeğin tutunması ve beslenebilmesi için gerekli iyi araştırın derim yine de karar sizinSlm kızlar ben 8 haftalık gebelikte cocumum kalbi durmuştu kürtaj oldum kanamam 8 gün sürdü sonra biti kanama bitinde beli korumasız ilişkiye giriyorum kürtaj olalı 17 gün oldu ve 2 gündür beyaz sümük gibi akıtı var gebelik olabilmi ?
BCG eski değerine döndü ben ilk kürtaj oldum gün ilk biraz kanama oldum somra 6 gün boyunca lekenme tarzında oldu sonra 28. Gün ilk adetimi oldum 3 gün sürdü baya kanama vardı lekenme tarzında deyildi o 3 günlük kanama biti araya 2 gün girdi lekelenme oldu sonra araya 3 gün girdi yine lekenme oldu biti sonra ondan 1 gün sonra tekrar lekneme oldu ondan sonra 3 günlük süren adet sırasında baya sağ kasıkta ağrı vardı lekenme ler olmadan önce adet olucakmış gibi baya şidetli sancılar oluyordu öyle 1 2 damla kan gelirdi sonra o sancılar geciyorduYumurtlama akıntısı da olabilir rahminiz Kürtaj sonrası yıpranıyor hcg eski değerine dönmeye çalışıyor besin damarları kendini onarıyor bu süreci beklemeniz 2. Bebeğin tutunması ve beslenebilmesi için gerekli iyi araştırın derim yine de karar sizin
Büyük bi ihtimalle kürtajdan sorna az olan kanama adet ile çok şiddetli gelmiş doktor bır sıkıntı yok dediyse yokturBCG eski değerine döndü ben ilk kürtaj oldum gün ilk biraz kanama oldum somra 6 gün boyunca lekenme tarzında oldu sonra 28. Gün ilk adetimi oldum 3 gün sürdü baya kanama vardı lekenme tarzında deyildi o 3 günlük kanama biti araya 2 gün girdi lekelenme oldu sonra araya 3 gün girdi yine lekenme oldu biti sonra ondan 1 gün sonra tekrar lekneme oldu ondan sonra 3 günlük süren adet sırasında baya sağ kasıkta ağrı vardı lekenme ler olmadan önce adet olucakmış gibi baya şidetli sancılar oluyordu öyle 1 2 damla kan gelirdi sonra o sancılar geciyordu
Kürtajdan 1 hafta sonra kontrole gitim doktor bana hiç bı sorun olmadınmı ve içimin temiz oldunu söylediBüyük bi ihtimalle kürtajdan sorna az olan kanama adet ile çok şiddetli gelmiş doktor bır sıkıntı yok dediyse yoktur
Regl den sonra da bir kontrole gidin kürtaj sonrası ilk yumurtlamada kist oluşma ihtimalleri oluyor ben de 1 hafta sonra kontrole gittiğimde sıkıntı yok beklemene de gerek yok dedi ama yabancı makalelerden yola çıkarak beklemek ve takip etmek istedim 2 hafta sonra başka bir doktora tekrar kontrol için gittiğimde yumurtlama olmuş çatlamış kistleşmiş dedi atılmasını bekliyorum şimdi beklemeyip hamilelik düşünsem tekrar sorun yaşayabilirdim bu yüzden 2 regl bekleyin diyorlarBCG eski değerine döndü ben ilk kürtaj oldum gün ilk biraz kanama oldum somra 6 gün boyunca lekenme tarzında oldu sonra 28. Gün ilk adetimi oldum 3 gün sürdü baya kanama vardı lekenme tarzında deyildi o 3 günlük kanama biti araya 2 gün girdi lekelenme oldu sonra araya 3 gün girdi yine lekenme oldu biti sonra ondan 1 gün sonra tekrar lekneme oldu ondan sonra 3 günlük süren adet sırasında baya sağ kasıkta ağrı vardı lekenme ler olmadan önce adet olucakmış gibi baya şidetli sancılar oluyordu öyle 1 2 damla kan gelirdi sonra o sancılar geciyordu
Bu arada bende 29. Günü regl oldum klasik aylık kanama gibi başladı bitti günü de aynı 6 7 gün tuhaf şekilde hiç ağrım olmadı herkeste farklı seyrediyor ama tavsiyem bir kontrole daha gidin sonuçta hormonları yumurtlamayı etkileyen bir işlem oldu etkisi 2 ay sürüyor en az kontrolde yarar varBCG eski değerine döndü ben ilk kürtaj oldum gün ilk biraz kanama oldum somra 6 gün boyunca lekenme tarzında oldu sonra 28. Gün ilk adetimi oldum 3 gün sürdü baya kanama vardı lekenme tarzında deyildi o 3 günlük kanama biti araya 2 gün girdi lekelenme oldu sonra araya 3 gün girdi yine lekenme oldu biti sonra ondan 1 gün sonra tekrar lekneme oldu ondan sonra 3 günlük süren adet sırasında baya sağ kasıkta ağrı vardı lekenme ler olmadan önce adet olucakmış gibi baya şidetli sancılar oluyordu öyle 1 2 damla kan gelirdi sonra o sancılar geciyordu
çok şükürKürtajdan 1 hafta sonra kontrole gitim doktor bana hiç bı sorun olmadınmı ve içimin temiz oldunu söyledi