- 2 Mart 2020
- 986
- 4.799
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canim bende suan yasiyorum bunu kanama kesildi fakat arada sari bir akinti oluyor .Kimse yokmu bu durumu yaşayan![]()
Antibiyotik kullandın mı. Kaç gün oldu kürtaj olalı benim iki hafta oldu geçti sanki üç gündür daha normal. Hatta sanki Bugun ün yumurtam oldu.Merhaba canim bende suan yasiyorum bunu kanama kesildi fakat arada sari bir akinti oluyor .
kanamam kurtaj sonrasi 2 gun hic olmamisti 3.gunu ayni adet agrisi ve kanamasi yasamistim.o kanamadan tam 28 gun sonrasida adet olmustum.nirmalde de 28 gunde olurum.kurtaj sonrasi kanama adet degildir diolar ama ben resmen adet olmuştum.sizde olursunuz beklemek biraz sitresli oluyo 35. gune kadar uzayabiloyormus gelmesi.insallah hemem olursunuzBen daha adet olmadım 10 Mart’ta kürtaj oldum. Üç dört gün hafif kanama oldu. Bakalım her şey normale dönecek gibi 10 nisan gibide adet olurum sanki.
Evet kullandim antibiyotik ve agri kesici vermisti doktor 19 martta oldu benimde bir hafta azar azar kanama oldu pkoluyum ben tup bebekle hamile kalmistim o yuzden yumurta takibini kendim pek anlayamiyorum insallah biran once tekrar hamile kalirsinAntibiyotik kullandın mı. Kaç gün oldu kürtaj olalı benim iki hafta oldu geçti sanki üç gündür daha normal. Hatta sanki Bugun ün yumurtam oldu.![]()
Bende 27 ocakta kurtaj oldum yasim 42 antibiyotiği bende fazla kullanmadim sonra 9 martta ilk adetimi oldum ama 2 gun sürdü normal mi bilmiyorum belki rahim toparlanmamistir henüz zaten doktor 3 ay hamile kalma düşük olur tekrar dediKürtaj sonrası kanamam şükür bitti. Kızım var ve emziriyorum. Antibiyotik kullanmadım. Çok gerek yok dedi buradaki doktorum. Vajinal bir ilaç vermiş. Oda emziren kullanamaz diyo. Ara sıra sarı bir akıntı oluyor. Bu normal mi acaba.
İlk düşüğünüz mü? Bana hamile kal kalma diye bir şey söylemedi. Ben özel doktora gitmiştim öğlen ertesi güne gel kürtaj yapalım demişti. Özel kliniğinde anestezi Uzmanının geliş saatine vermişti randevu. Ama gece fenalaştım. Çok kötü ağrı sancı kanama bulantı kusma ishal çok afedesin. Mecburen acile gittim orada müdahale edildi. Özel doktorum hamile kalma korun yaşın ileri gene düşük olur. 40 üstündeki yaşlarda hamilelikBende 27 ocakta kurtaj oldum yasim 42 antibiyotiği bende fazla kullanmadim sonra 9 martta ilk adetimi oldum ama 2 gun sürdü normal mi bilmiyorum belki rahim toparlanmamistir henüz zaten doktor 3 ay hamile kalma düşük olur tekrar dedi
Ben antibiyotik kullanmadım. Yazmıştı aldım. Fitil vardı içinde üç tane gece kullanılacak dendi. Onuda kullanmadım. Kızımı emziriyorum hala 18 aylık. Yurtdışındaki doktor 13 Mart’ta kontrol etti. İçersi temiz ilaç kullanmana gerek yok diyince bende önemsemedim. Her şey yolunda gibi.Evet kullandim antibiyotik ve agri kesici vermisti doktor 19 martta oldu benimde bir hafta azar azar kanama oldu pkoluyum ben tup bebekle hamile kalmistim o yuzden yumurta takibini kendim pek anlayamiyorum insallah biran once tekrar hamile kalirsin![]()
Kurtaj sirasinda damardan antibiyotik verdirdi doktor ne olur ne olmaz diye tekrar veriyorum dedi 3 gun kullansan yeter dedi bende yapisiklik olur diye cok korktum sonradan bir sorun yasanir falan allah korusun ama benimde hersey yolunda gibiBen antibiyotik kullanmadım. Yazmıştı aldım. Fitil vardı içinde üç tane gece kullanılacak dendi. Onuda kullanmadım. Kızımı emziriyorum hala 18 aylık. Yurtdışındaki doktor 13 Mart’ta kontrol etti. İçersi temiz ilaç kullanmana gerek yok diyince bende önemsemedim. Her şey yolunda gibi.
Bende özel doktora gittim kurtaji o yapti 1 gun once gece kahverengi akintim geldi anlamistim ters gittigini biseylerin sabahta kanamam oldu 10 haftaligi biraz gecmisti doktora gittigimde 8.5 haftalikken kalbi durmuş zaten dedi haftasonu oldugu icin pazartesi gel alalim dedi bu ikinci gebeligimdi gecen sene haziranda 21 haftalikken suyumun erken gelmesiyle suni sanci verilerek normal dogum yaptim bebegim yasamadi tüp bebek yapsam acaba saglikli dogum olurmu onu dusunuyorum onada eşim ikna olmuyo hayirlisi bakalimİlk düşüğünüz mü? Bana hamile kal kalma diye bir şey söylemedi. Ben özel doktora gitmiştim öğlen ertesi güne gel kürtaj yapalım demişti. Özel kliniğinde anestezi Uzmanının geliş saatine vermişti randevu. Ama gece fenalaştım. Çok kötü ağrı sancı kanama bulantı kusma ishal çok afedesin. Mecburen acile gittim orada müdahale edildi. Özel doktorum hamile kalma korun yaşın ileri gene düşük olur. 40 üstündeki yaşlarda hamilelikde 15 sağlıklı doğum
de 2 demişti. 13 Mart’ta yurtdışında kontrol oldu. Bol şanslar umarım tekrar hamile kalırsınız ve sağlıklı ilerlet dedi doktor. Yap yapma bu kadar bekle bile demedi. Bir düşük üç doktor gördüm. Hepsi farklı yaklaşıyor. Belki ileri yaş riski büyüktür bilmiyorum nasip kısmet herşey.
Rahmin dinlenmesi icindir belki 3 aylik sure bilmiyorum yurt disinda tup bebek yapılıyormu yani yaş sıkıntı oluyormuİlk düşüğünüz mü? Bana hamile kal kalma diye bir şey söylemedi. Ben özel doktora gitmiştim öğlen ertesi güne gel kürtaj yapalım demişti. Özel kliniğinde anestezi Uzmanının geliş saatine vermişti randevu. Ama gece fenalaştım. Çok kötü ağrı sancı kanama bulantı kusma ishal çok afedesin. Mecburen acile gittim orada müdahale edildi. Özel doktorum hamile kalma korun yaşın ileri gene düşük olur. 40 üstündeki yaşlarda hamilelikde 15 sağlıklı doğum
de 2 demişti. 13 Mart’ta yurtdışında kontrol oldu. Bol şanslar umarım tekrar hamile kalırsınız ve sağlıklı ilerlet dedi doktor. Yap yapma bu kadar bekle bile demedi. Bir düşük üç doktor gördüm. Hepsi farklı yaklaşıyor. Belki ileri yaş riski büyüktür bilmiyorum nasip kısmet herşey.
Evet tüp bebek yapmanın yanında pgt yapılması gerek. Pgt yapılan embriyo sağlıklı embriyo. Benim kızım pgt yapılmış tüp bebek. Yaşım vardı ve birde düşük olmuştu uzun bir süre çocuk olamamıştı. Bizde daha çok geç kalmadan tüp bebeğe yöneldi. Keşke pgt Li iki embriyom olsaydı. Ama nasip ikisi elendi teki sağlıklı geldi. Binlerce şükür. Düşüklerin nedeni araştırşmadımı. Yani 21 haftalık düşük araştırılması gereken düşük yada erken doğum.Bende özel doktora gittim kurtaji o yapti 1 gun once gece kahverengi akintim geldi anlamistim ters gittigini biseylerin sabahta kanamam oldu 10 haftaligi biraz gecmisti doktora gittigimde 8.5 haftalikken kalbi durmuş zaten dedi haftasonu oldugu icin pazartesi gel alalim dedi bu ikinci gebeligimdi gecen sene haziranda 21 haftalikken suyumun erken gelmesiyle suni sanci verilerek normal dogum yaptim bebegim yasamadi tüp bebek yapsam acaba saglikli dogum olurmu onu dusunuyorum onada eşim ikna olmuyo hayirlisi bakalim
Yapılıyor ama Türkiye’de özellikle şişli memorial bu kokuda daha iyi. Burada daha pahalıya geliyor. Belki bu korona muhabbeti biterse düşğnürüZ.Rahmin dinlenmesi icindir belki 3 aylik sure bilmiyorum yurt disinda tup bebek yapılıyormu yani yaş sıkıntı oluyormu
Arastirilmadi malesef rahim yetmezligi enfeksiyon yaş vs.olabilir diye siraladilarEvet tüp bebek yapmanın yanında pgt yapılması gerek. Pgt yapılan embriyo sağlıklı embriyo. Benim kızım pgt yapılmış tüp bebek. Yaşım vardı ve birde düşük olmuştu uzun bir süre çocuk olamamıştı. Bizde daha çok geç kalmadan tüp bebeğe yöneldi. Keşke pgt Li iki embriyom olsaydı. Ama nasip ikisi elendi teki sağlıklı geldi. Binlerce şükür. Düşüklerin nedeni araştırşmadımı. Yani 21 haftalık düşük araştırılması gereken düşük yada erken doğum.
Şişli memorial i bende duydum cok iyi diyeYapılıyor ama Türkiye’de özellikle şişli memorial bu kokuda daha iyi. Burada daha pahalıya geliyor. Belki bu korona muhabbeti biterse düşğnürüZ.
Ben orada tedavi oldum. Kızım var şükür.Şişli memorial i bende duydum cok iyi diye
Hangi doktorBen orada tedavi oldum. Kızım var şükür.