Kürtaj sonrası ağrılı adet

beyazorkide123

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2023
196
266
23
Yaklaşık 4 ay önce 12 haftalık bebeğimin kalbi durdu ve kürtajla alındı. Hamilelik öncesinde düzensiz olan adetlerim kürtaj sonrası 28 günde bir gelmeye başladı. Yalnız adetten bir hafta önce başlayıp adet bitimine kadar süren şiddetli bir ağrı yaşıyorum. Aynı şekilde yumurtlama günlerinde de şiddetli ağrı yaşıyorum. Kadın doğum doktoruma sorduğumda yapışıklık olmuş olabilir dedi. Ultrasonla baktığında 4 mm lik gebelik kesesine benzeyen bir kese gördüm dedi. Daha yeni adet olduğumu hamileliğin mümkün olmadığını söyledim. O zaman kürtajdan kalmadır diyip magnezyum verip gönderdi. Böyle bir şey yaşayan var mı? Yapışıklık varsa nasıl düzenli adet görüyorum? Bu kadar sancının nedeni nedir?

Bu mesajı yazdıktan yaklaşık 10 15 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. İlk kontrolüme gittim doktor herhangi bir şey söylemedi. O görünen eski kese de kayboldu sanırım. Şu anlık her şey yolunda

Peki ilk kürtajınızdan sonra lekelenmeleriniz ne kadar sürmüştü ? bende 8 kasımda kürtaj oldum lekelenmelerim bir duruyor bir başlıyor. Bu süreçte vitamin kullanıyorum acaba ondan mı diye düşünüyorum. Anlayamadım kürtajdan sonra çok az lekelenmem oldu sonra durdu kontrolden sonra lekelenmem arttı pazartesi durmuştu şimdi yine başladı.

7 8 gün adet şeklinde kanamam oldu ondan sonra lekelenme şeklinde 2 hafta kadar daha devam etti. Yanlış hatırlamıyorsam 32 gün sonra da normal adet oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…