kürtaj sonrası adette azalma

nefeskesen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2011
776
191
123
İstanbul
merhaba hanımlar

3 ay önce kürtaj oldum. doktorum tecrübeli biri ve çok rahat gönderdi. (tabi yaşadığım duygusal durumlara hiç girmeyeceğim çok zor oldu benim için. rabbim yaşatmasın tekrar. kötü çok kötü.) kürtaj sonrası çok kanamam olmadı. adet döngüm tam bir ay sonra başladı. bundan sonrasını detaylı yazacağım belki aynı dertten müzdarip olanlarımız vardır, cevap arayanlar.vs
lkinde ağrılı oldu majezik içtim (zaten hep ağrılı olurdu ) kanama ilk iki gün yoğun sonra azar azar oldu
ikinci ayımda, yine ağrı ilk normal sonra azaldı 5 günü tamamladı
bu ay, ağrı yok denecek kadar az ilk iki normal üçüncü gün azar azar sanki bitti gibi son iki gün yine az az..

allahım kafayı yiyeceğim. herkes normal, olabilir sonra düzelr diyor. ama içim içimi yiyor. sizde nasıl oldu? hamile kalabildiniz mi? ne kadar sürede kaldınız? yapışılık durumunda ne yapmamız gerekir?
bir doktor röportajında kürtaj için, rahim doğum saydığı içinnormal bunlar demişti. düzelen var mı sonra?

nasıl pozitif yorumlara ihtiyacım var birbilseniz. çok zor günler geçirdim. allah hepimize sağlık, mutlu yuvalar ve sağlıklı bebekler nasip etsin

Mrb canim geçmiş olsun öncelikle ,ben de kürtaj oldum iki sene oldu sanirim tam hatirlayamiyorum ama adetlerim de duzensizlik olmustu duzelir korkma

Gayet normal canım. Bebegın kac aylık olduguyla bıle ılıskılı bu durum. Cunku hcg nın vucuttan atılması baya zaman alıyo. Bende 12haftalık dusuk yaptım adetten sonra bile vucudumda hcg vardı bıraz. Dr tekrar hamıle olabılırsın demıstı ama ıkı gun sonra tamamen sıfırlandı 34.gun falan adet oldum kurtajdan sonra dıye hatırlıyorım yanı 40günü buluyo hormonun sıfırlanması oyuzden adet duzensızlıgın cok normal. Benım ılk adetımde olecem agrıdan sandım ıkıncısı daha az ve daha agrısızdı ucuncusunden sonra tamamen adet duzenım bozuldu promolut verdı dr gecmedı sonra progynova kullandım ve sımdı tekrar hamıleyım 14.haftamdayım korkma yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…