kürtaj sonrası adet

filizsafak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2009
29
0
merhaba arkadaşlar, 6 temmuzda bebeğimin kalp sesleri durduğu için kürtaj olmak zorun da kaldım, aynı durumu yaşayan arkadaşlar ne kadar sonra adet gördüler acaba...

canım öncelikle geçmiş olsun.inşallah bir daha yaşamazsın bunu. bendede aynı şey olmuştu geçen sene.tam 1ay sonra reglim geldi benim.

cevabın için teşekkür ederim, peki normal adet günlerin nasıldı yani kaç günde bir adet olurdun, benim 26. gün ama hala hiç adet belirtisi yok...

Filiz geçmiş olsun, benim regl düzenim 28-29 günde birdi, ilk düşüğümde 29. günde regl oldum şimdiyse 40. gün olmadım maalesef bekliyorum, p.tesiye kadar olmazsam doktora gidicem. Doktorlar 45-50 güne kadar normal diyor.

angelıc sendemı dusuk yaptın canım gecmıs olsun benım daha var gelecek ayın 22 sınde olmam gerekıyor ama bakalım ne zaman olurum 50 gun beklerım eger olmassam doktora gderım ıhmale gelmez

angelıc sendemı dusuk yaptın canım gecmıs olsun benım daha var gelecek ayın 22 sınde olmam gerekıyor ama bakalım ne zaman olurum 50 gun beklerım eger olmassam doktora gderım ıhmale gelmez

evet canım maalesef, seninle durumumuz benzeşiyor, 9 haftalıkken gebeliğim sonlandı, şimdi bekliyorum işte:gitme:

filizsafak çok geçmiş olsun, allahım bir daha yaşatmasın.
Canım ben de Mart ayında düşük yaşamıştım. Adetim normalde 28 günde bir gelirdi.
Kürtajdan sonra 38. gün gelmişti, doktorum 45 güne kadar normal, 45 i geçerse haberim olsun demişti.

canım ozur dılerım ya yaranı desmek ıstemesdım offff soleyecek bısey bulamıyorummmmm ıkımız hakkındada hayırlısıııımafoldumben

neden özür diliyorsun ki güzelim, burada hepimiz birbirimizin derdiyle dertlenip paylaşıyoruz, hakkımızda hayırlısı bu da bir sınav işte napalım :gitme:

sevgili arkadaşlar, bu siteye daha yeni kayıt oldum ama şimdiden bu kadar ilgi göstermenize teşekkür ederim, evet düşük ve kürtaj hele birde istenen gebelikse gerçekten çok zor oluyor, bunu ancak yaşayan bilir, bir aydır yaşadıklarımı bir ben birde Allah biliyor, doktorum bana gebelik bir sabır işi demişti, herkeze sabırlar diliyorum ve sizleri kucak dolusu öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…