Kürtaj sonrası adet

ankara0619

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2024
174
73
13
34
herkese merhaba, 15 gün önce 6 haftalık bebeğimin kalp atışı duyulamadığı için zorunlu kürtaj oldum. Kürtajın ilk günü az bi kanamam oldu ertesi gün tamamen kesildi. 15 gün geçti son 2 gündür hafif kanama hafif kasık ve bel ağrısı yaşıyorum adet kanaması mı yoksa kürtaj sonrası bu şekilde kanama yaşayan var mı acaba

Bu belirtiler normal. Aşırı kanamanız yoksa ve olmazsa ( ki olursa hemen hastaneye gidin) az kanama ile rahminiz zamanla kendini toparlar.

Bu belirtiler normal. Aşırı kanamanız yoksa ve olmazsa ( ki olursa hemen hastaneye gidin) az kanama ile rahminiz zamanla kendini toparlar.
Çok teşekkür ederim az önce patoloji sonucum çıktı kısmi mol gebelik çıkmış o yüzden kanama daha çok kafama takıldı açıkcası çok teşekkür ederim yorumunuz için

Çok geçmiş olsun. Ben de 2 hafta önce 6 haftalık bebeğimin kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum. 10 gün yoğun kanamam oldu. Halen lavobaya gittiğimde kahverengi akıntı geliyor. İnternetten okuduğum kadarıyla 3 hafta sürebiliyormuş.

Bende doktora kontrole gittiğimde söyledim aşırı yoğun olmadığı sürece 1 aya kadar sürebiliyor dedi normal bir süreç demekki

Sizede çok çok geçmiş olsun süreç bayağı yıpratıyor insanı Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

Merhaba bende 3 hafta önce boş gebelik dolayısıyla 7 haftalıken kürtaj oldum benim neredeyse 15 gün kadar hafif leke şeklinde geldi şuan ise akıntı olarak devam ediyor ara arada kasık ağrılarım devam ediyor özellikle çok yürüdüğüm zamanlar doktor normal olduğunu söyledi betahcg şuan 20 çıktı ne zaman adet olurum hiç bilmiyorum bir önce değerim sıfırlansın istiyorum

Kişiye göre değişiyomuş kandan 40 güne kadar çıkmayabiliyomuş umarım kısa sürede hepimizin değerleri sıfırlanır ve sağlıklı bebekler alırız kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…