geçmiş olsun zaten ortalama 40 gün sonra regl olunuyor ben de tam 41. gün oldum diye hatırlıyorum tam net hatırlayamasam da. Bu hafta regl olursunuz tahminimceKızlar selam 26 temmuzda zorunlu vakumlu kürtaj oldum bugün 6 eylül ve hala regl olmadım bu durumu yaşayan var mı? Aşırı ödemlendim ağrım var vucudum yanıyor ama regl olamadım kekik maydonozda içiyorum var mı yaşayan?
Ağrınız oldu mu işlem zor muKızlar selam 26 temmuzda zorunlu vakumlu kürtaj oldum bugün 6 eylül ve hala regl olmadım bu durumu yaşayan var mı? Aşırı ödemlendim ağrım var vucudum yanıyor ama regl olamadım kekik maydonozda içiyorum var mı yaşayan?
Meraba ben de 24 Nisan'da kürtaj oldum 23 Mayıs'ta ilk adetimi oldum. Ama ben de ikinci adetimi olamamistim doktor adet sokturucu vermişti öyle olmuştum. Yani kürtaj sonrası bazi dengesizlikler olabiliyor. Mesela ciddi bir mantar sorunu yaşadım hala da yaşıyorum. Kullanılan ilaçlar oranın bir islem görmüş olması bütün düzeni değiştiriyor. Stres yapmayın olursunuz mutlaka olamazsaniz bile doktorunuz ilaç verir düzene girer. Ben de burda yazılanları okuyup cok stres yapiyodum çünküKızlar selam 26 temmuzda zorunlu vakumlu kürtaj oldum bugün 6 eylül ve hala regl olmadım bu durumu yaşayan var mı? Aşırı ödemlendim ağrım var vucudum yanıyor ama regl olamadım kekik maydonozda içiyorum var mı yaşayan?
Kürtaj işlemi zor bir işlem değil beni zorlayan sonraki süreç oldu daha çok. İşlem günü biraz adet ağrısı gibi ağrınız oluyo sadcee o da ertesi gün geçiyor. Anestezi ile yaptıkları için bir şey hissetmiyorsunuzAğrınız oldu mu işlem zor mu
Sonraki süreç dediğiniz psikolojik olarak mı zorluyorKürtaj işlemi zor bir işlem değil beni zorlayan sonraki süreç oldu daha çok. İşlem günü biraz adet ağrısı gibi ağrınız oluyo sadcee o da ertesi gün geçiyor. Anestezi ile yaptıkları için bir şey hissetmiyorsunuz
Evet hem psikolojik olarak çok etkilendim çünkü ben iki kere bebeğimi kaybettim. Hem de bu seferki kürtajdan sonra dediğim gibi mantar enfeksiyonu oldum o da beni çok zorladıSonraki süreç dediğiniz psikolojik olarak mı zorluyor
Çok geçmiş olsunEvet hem psikolojik olarak çok etkilendim çünkü ben iki kere bebeğimi kaybettim. Hem de bu seferki kürtajdan sonra dediğim gibi mantar enfeksiyonu oldum o da beni çok zorladı
Merhabalar ben de sizin gibi iki kere bebeğimi kaybettim ilki düşük ikincisi kürtaj oldu. Sizin kaybetme nedenleriniz neydi özel değilse paylaşır mısınız ? Doktorunuz ne önerdi bu süreçten sonrası içinEvet hem psikolojik olarak çok etkilendim çünkü ben iki kere bebeğimi kaybettim. Hem de bu seferki kürtajdan sonra dediğim gibi mantar enfeksiyonu oldum o da beni çok zorladı
Ben ilkini 21 haftalıkken suyum geldiği için erken doğum yaptım ve yaşamadı tabiki. İkinci de 8 hastalıkti kalp atışı durmuş gelişmemiş bebek kürtaj oldum. Doktorlar ilk erken doğumun ve ikinci kürtajın farklı şeyler olduğunu söyledi hep çünkü ilkinde bebekte bı sorun yoktu. Benim suyum geldiği için rahim ağzı yetmezligi olabilir dediler. Ama ikinci çok küçük haftada gelişmediği için ona da genetik sorunlar olabilir bebek sağlıklı değilmiş dediler. Biz eşimle genetik testleri de yaptırdık ama bir sorun cikmadiMerhabalar ben de sizin gibi iki kere bebeğimi kaybettim ilki düşük ikincisi kürtaj oldu. Sizin kaybetme nedenleriniz neydi özel değilse paylaşır mısınız ? Doktorunuz ne önerdi bu süreçten sonrası için
Anladım çok çok geçmiş olsun umarım sağlıklı gebelikler yaşarızBen ilkini 21 haftalıkken suyum geldiği için erken doğum yaptım ve yaşamadı tabiki. İkinci de 8 hastalıkti kalp atışı durmuş gelişmemiş bebek kürtaj oldum. Doktorlar ilk erken doğumun ve ikinci kürtajın farklı şeyler olduğunu söyledi hep çünkü ilkinde bebekte bı sorun yoktu. Benim suyum geldiği için rahim ağzı yetmezligi olabilir dediler. Ama ikinci çok küçük haftada gelişmediği için ona da genetik sorunlar olabilir bebek sağlıklı değilmiş dediler. Biz eşimle genetik testleri de yaptırdık ama bir sorun cikmadi