Kürtaj sonrası adet

pembepirasa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2021
36
7
1
27
Merhaba herkese bi sorum olacak. Ocak 18’de kürtaj operasyonu geçirdim kanamam tam 3 hafta sürdü 9 şubatta bitti. bugün 40. günüm hala regl olmadım. normalde göğüslerimde şişkinlik vs olur olmadı da hiç. böyle bir durum yaşayan var mı? normal midir sizce? kanamam 3 hafta sürdüğü için mi böyle gecikmiştir? teşekkürler şimdiden

geçmiş olsun rabbim esenlik versin.benimde 6haftalik düşük um olmuştu 25gun sürdü kanama 1ay boş geçti ve 3ay da eski düzenine kavuştum olabiliyo endişe etme ama ilaç kullanmamaya dikkat et dahada gecikme yaptırıyo

çok teşekkürler önerinizi dikkate alacağım size de çok geçmiş olsun umarım bir an önce kavuşursunuz beklediğinize

Merhaba bende 2018 yılında kürtaj geçirdim. Benım hiç kanamam olmadı sadece ufak tefek lekelenmelerim olmuştu ..

kürtajdan 35 gün sonra teslim geldi . Eğer sizin 40 ü geçtiyse doktorunuza gitmenizi tavsiye edebilirim.

çok teşekkürler. ben de kanamamın 3 hafta sürmesine bağlıyorum biraz.. doktor önümüzdeki hafta olursunuz dedi. bekleyeceğim biraz daha. olmazsa tekrar doktora gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…