• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrasi adet

Eda 34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
117
78
98
Samsun
Merhaba kizlar ben 28 gun once bos gebelikten kurtaj oldum.ilk gun haric cok kanamam olmadi.FAkat iki gundur adet sancisi gibi hafif sancim ve çok az lekelenme var sizce bu adet olduğum anlamina mi geliyor.Eğer öyleyse bir sorun var gibi.

Meraba bende kurtaj oldum kalbi durdu maleat kurtajdan sonra ilk günler biraz daha çok sonra cok çok azalarak devam etti sancılı oldu çok normal dedi doktor .sizi kontrole çağırmadı mi tekrar çağırması lazım parca kalması yada enfeksiyon riskine karşı

Meraba bende kurtaj oldum kalbi durdu maleat kurtajdan sonra ilk günler biraz daha çok sonra cok çok azalarak devam etti sancılı oldu çok normal dedi doktor .sizi kontrole çağırmadı mi tekrar çağırması lazım parca kalması yada enfeksiyon riskine karşı
Cagirdi gittim sorun yok dedi bir ay sonra adet olmazsan gel dedi daha 20 gun var onun demesine gore ama simdi iki gundur hafif agri ve az leke olunca noluyor acaba dedim

Back