Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar kürtaj olalı 45-46 gün civarında oldu kırmızı bazen kahverengi lekelenme oluyor ama hâlâ adet görmedim normal mi yaşayan varmı aynı şeyi
boş gebelik sebebiyle olsun canımCanim 23 ekimde kurtaj oldum 20 gun falan kanamam oldu sinra kesildi kanamam 15 gun sonrada adet oldum tatlim eyer agrin varsa biraz bekle adet olmasan dr git belki icinde parca kalmis olabilir sebibi ozel deyse neden kurtaj oln
Meraba canim nasilsn gorusmeyeli insallah iyisindir noldu bebis calismalari hayirli haberler olur insallahcanım ben düşük yaptım kürtaj değildi ama belki içini rahatlatır diye yazmak istedim
21 eylülde oldu düşük ve neredeyse kasımın ortasına kadar sürdü
bazen damla damla bazen leke ama mutlaka geldi
dr rahim ve yumurtalıklar temiz demişti sonra durdu ve iki hafta sonra da normal adet oldum
Meraba canim nasilsn gorusmeyeli insallah iyisindir noldu bebis calismalari hayirli haberler olur insallah
Insallah canim haber ver benimde kasik agrim ve migde bulantim var daha adetime var ama bilmiyrm bu gunde asiri derecede basim donuyoselam canım sağolasın
yarın test yapmaya başlicam :)
heyecan dorukta:))
sende ne var ne yok memleketteydik bakamadım pek buralara
arkadaşım afedersin konu sahibesi :)
çok sağol canım Allah razı olsun benimde aynı kırmızı bazen kahverengi bi geliyor bi duruyor sen dr a gitmişmiydin geçildiğindecanım ben düşük yaptım kürtaj değildi ama belki içini rahatlatır diye yazmak istedim
21 eylülde oldu düşük ve neredeyse kasımın ortasına kadar sürdü
bazen damla damla bazen leke ama mutlaka geldi
dr rahim ve yumurtalıklar temiz demişti sonra durdu ve iki hafta sonra da normal adet oldum
Aminnn inşallah canım Rabbim tüm isteyenlerin kucağını doldursunAnldm canim gecmis olsn insallah bu sfer dolar :) ♡
çok sağol canım Allah razı olsun benimde aynı kırmızı bazen kahverengi bi geliyor bi duruyor sen dr a gitmişmiydin geçildiğinde
anladım canım çok sağol vallahi çok tedirginim kaç gündürgittim canım sıkıntı yoktu dediğim gibi kanama uzun sürebiliyor