Gebeliğe Hazırlık KÜRTAJ SONRASI ADET

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nr Srkn

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2017
222
145
Kızlar kürtaj olalı 45-46 gün civarında oldu kırmızı bazen kahverengi lekelenme oluyor ama hâlâ adet görmedim normal mi yaşayan varmı aynı şeyi

Canim 23 ekimde kurtaj oldum 20 gun falan kanamam oldu sinra kesildi kanamam 15 gun sonrada adet oldum tatlim eyer agrin varsa biraz bekle adet olmasan dr git belki icinde parca kalmis olabilir sebibi ozel deyse neden kurtaj oln
Kızlar kürtaj olalı 45-46 gün civarında oldu kırmızı bazen kahverengi lekelenme oluyor ama hâlâ adet görmedim normal mi yaşayan varmı aynı şeyi

Canim 23 ekimde kurtaj oldum 20 gun falan kanamam oldu sinra kesildi kanamam 15 gun sonrada adet oldum tatlim eyer agrin varsa biraz bekle adet olmasan dr git belki icinde parca kalmis olabilir sebibi ozel deyse neden kurtaj oln
boş gebelik sebebiyle olsun canım

Anldm canim gecmis olsn insallah bu sfer dolar :) ♡

canım ben düşük yaptım kürtaj değildi ama belki içini rahatlatır diye yazmak istedim

21 eylülde oldu düşük ve neredeyse kasımın ortasına kadar sürdü

bazen damla damla bazen leke ama mutlaka geldi

dr rahim ve yumurtalıklar temiz demişti sonra durdu ve iki hafta sonra da normal adet oldum

canım ben düşük yaptım kürtaj değildi ama belki içini rahatlatır diye yazmak istedim

dr rahim ve yumurtalıklar temiz demişti sonra durdu ve iki hafta sonra da normal adet oldum
Meraba canim nasilsn gorusmeyeli insallah iyisindir noldu bebis calismalari hayirli haberler olur insallah

Meraba canim nasilsn gorusmeyeli insallah iyisindir noldu bebis calismalari hayirli haberler olur insallah

selam canım sağolasın
yarın test yapmaya başlicam :)
heyecan dorukta:))
sende ne var ne yok memleketteydik bakamadım pek buralara
arkadaşım afedersin konu sahibesi :)

selam canım sağolasın
yarın test yapmaya başlicam :)
heyecan dorukta:))
sende ne var ne yok memleketteydik bakamadım pek buralara
arkadaşım afedersin konu sahibesi :)
Insallah canim haber ver benimde kasik agrim ve migde bulantim var daha adetime var ama bilmiyrm bu gunde asiri derecede basim donuyo

çok sağol canım Allah razı olsun benimde aynı kırmızı bazen kahverengi bi geliyor bi duruyor sen dr a gitmişmiydin geçildiğinde

çok sağol canım Allah razı olsun benimde aynı kırmızı bazen kahverengi bi geliyor bi duruyor sen dr a gitmişmiydin geçildiğinde

gittim canım sıkıntı yoktu dediğim gibi kanama uzun sürebiliyor

X