Kürtaj Sonrası Adet Olamama

asi_naz

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2012
15
0
16
İstanbul
Merhaba. Ben 19 Temmuzda düşük nedeniyle kürtj oldum. O günden sonra hala adet olamadım. 15 gün kadar önce en sonunda dayanamayıp sormak için doktora gittim. Muayeneden sonra bi sorun yok dedi, hormon testi yaptık, ondada herşey normal, bu şartlarda olman gerekir dedi. Günde iki kere 5 gün olmak üzere Tarlusal ilaç verdi. Kullandıktan sonra 10 gün içinde olursan adetin 2. günü, olmazsan 10 günün sonunda gel dedi. Bugün 9. günüm hala olmadım. Sizlerin arasında da böyle sorun yaşayan oldumu? İlacıda kullandım neden hala olmadım? İyice sıkıntı yaptı bende, ayaklarım falanda şişiyor,ödem yaptı olamıyorum diye herhalde, Böyle şeyler yaşayan varsa bu süreçle ilgili bilgilendirirseniz çok sevinirim.

mhb arkadaşım bu sorunu bende yaşadım kürtajdan sonra 5 ay hiç adet olmadım..sonuç olarak bende rahim yapışması olmuş ilaçla adet olmazsan mutlaka rahim filmi çektirmelisin cnm..umarım sende yoktur böyle bir sıkıntı..

Peki bu rahim yapışması dediğin şey nasıl tedavi ediliyor ve bu film nasıl çekiliyor? Genital yoldan ultrasonla muayenede anlaşılmayan bir şey mi?

Peki bu rahim yapışması dediğin şey nasıl tedavi ediliyor ve bu film nasıl çekiliyor? Genital yoldan ultrasonla muayenede anlaşılmayan bir şey mi?

cnm çok tecrübeli dr lar ulturasyondan anlayabiliyor fakat kesin olarak rahim filmiyle anlaşılıyor..
rahim filmi genital yoldan rahme tüplere ilaç göndererek yapılıyor..ben narkozlu çekinmiştim senin isteğinle narkoz verebiliyorlar..
öyle bir durum varsa amaliyatla yapışıklık açılıyor..
umarım böyle birşey yoktur ama eğer ilaçlada adet olmazsan dr una bu durumu sor cnm...
geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…