Oncelikle gecmis olsun Bende aynı gün 1 ağustosta kurtaj oldum 8 haftaliik olarak ve hala adet olamadım bugün 50. Gün hastaneyede hala gitmedim umarım hemen oluruz heyecanla bekliyorum çünküSelam ben de 1 Ağustos 2023’te mecburen kürtaj oldum 4+1 haftalıktı hemen aynı dakika kanamam başladı 2 gün sürdü sonra bir sıkıntı çıkmadı ama çok zor bir süreçti hastaneye gidemedim travma sebebi oldu.49 gün oldu hâlâ adet olmadım 3-4 gündür çok yoğun akıntım ve ara ara ağrılarım var korkup 2 gebelik testi yaptım geçen ay silik testle pozitif çıkmıştım bu ay ikisi de negatif çıktı yani gebe değilim. Gecikme sebebi nedir acaba bu düzensizlik hep böyle mi devam edecek Bir de kontrole özele mi gitmek zorundayım devlette acilden girsem bakarlar mı? Teşekkür ederim şimdiden
Selam, 19 temmuz’da kürtaj oldum, tam 30 gün sonra adet gördüm, 2. Adet ise 32 gün geçti ve olmamıştı, adetlerim cok düzenlidir diye cok korktum. Hatta sabah test yaptım 2. Çizgi silik cıktı ancak hamile kalmam imkansızdı, bu sebeple kan verdim ve değerim 0.2 cıktı yani hamile değilim ancak 2 ay önce kürtaj oldugum için değerler öyle çıkabiliyormus kaset testte. Sonra doktora sordum ve adaçayı - papatya içebileceğimi söyledi, içtikten sonra adet söküldü. Bu sebeple doğal yöntemleri öneririm ama 40 günü geçtiği için önce doktor kontrol etmeli, kist vs olusmus olabilir ya da rahim yapısıklıgı yasıyor olabilirsiniz.Selam ben de 1 Ağustos 2023’te mecburen kürtaj oldum 4+1 haftalıktı hemen aynı dakika kanamam başladı 2 gün sürdü sonra bir sıkıntı çıkmadı ama çok zor bir süreçti hastaneye gidemedim travma sebebi oldu.49 gün oldu hâlâ adet olmadım 3-4 gündür çok yoğun akıntım ve ara ara ağrılarım var korkup 2 gebelik testi yaptım geçen ay silik testle pozitif çıkmıştım bu ay ikisi de negatif çıktı yani gebe değilim. Gecikme sebebi nedir acaba bu düzensizlik hep böyle mi devam edecek Bir de kontrole özele mi gitmek zorundayım devlette acilden girsem bakarlar mı? Teşekkür ederim şimdiden
Merhaba yapışıklık çıktı mı acaba ben de 13 haziranda kürtaj oldum beta yaklaşık iki ayda sıfırlandı ilk adeti 34. Gün oldum beta henüz sıfırlanmamıştı ama adettir dedi doktor ikincisinde minik bir pıhtı kaldığı için doğum kontrol hapı verdi 36. Gün oldum hap bitikten sonra pıhtı da gitmişti kist falan bi şey demiyorlar bana temiz diyorlar şimdi 32 gün oldu belirtim de yok. Öncesinde adetlerim hep düzenliydi. Korkmaya başladım açıkçası çoğusu hemen eski düzenine dönmüşBen 2 hafta önce rahim filmi de çektirmiştim yapısıklık olup olmadıgını kontrol ettirmek için
Bugün gittim doktora içerisi temiz yumurtalıklar normal dedi bi önceki ay doğum kontrol hapı kullandım onun etkisi olabilir dedi ama saçma geldi bana bir ay geçmiş sonuçta. Rahim duvarını ince olarak yazmış rapora acaba o yüzden mi adet olamıyorum dediğiniz gibi benim de en düzenli şeyim adetlerimdi bu hayatta :) adet söktürücü verdi ama kullanıp kullanmamak arasındayımSelam ilk adeti gördüğünüze göre yapısıklık yoktur, benim de hayatımda en düzenli şey adetlerimdi:) ilk adeti 30 ikinci adeti 33 gün sonra oldum. Tansiyon probleminiz yoksa adacayı içmenizi tavsiye ederim. Doktora gitmek bıktırıcı bile olsa kist olusmus mu diye gitmenizi tavsiye ederim. Ben adet olamasaydım doktora gidecektim. Hamile olma ihtimaliniz olmasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?