• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurtaj sonrasi adet görememe lekelenme

tazeanne0706

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2024
72
5
1
22
merhaba kızlar ben 18 ekimde kürtaj oldum sonrasinda adet olmadim ama 21 ocakta bi lekelenme tarzinda ufak bisey olmuştu onu sayiyor muyuz yoksa hala adet olmamis mi saymam lazim kendimi

merhaba kızlar ben 18 ekimde kürtaj oldum sonrasinda adet olmadim ama 21 ocakta bi lekelenme tarzinda ufak bisey olmuştu onu sayiyor muyuz yoksa hala adet olmamis mi saymam lazim kendimi
Yani regl miktarında azalma olabilir belki ama lekelenme derken ped doldurmayacak cinsten olup çok kısa sürdüyse onu adetten saymamak gerek. Normalde 50 günden sonra olunmazsa doktor görmek istiyor kontrol ediyor bir sorun yoksa bile ilaç veriyor. Bence bir doktora görünün.

Yani regl miktarında azalma olabilir belki ama lekelenme derken ped doldurmayacak cinsten olup çok kısa sürdüyse onu adetten saymamak gerek. Normalde 50 günden sonra olunmazsa doktor görmek istiyor kontrol ediyor bir sorun yoksa bile ilaç veriyor. Bence bir doktora görünün.

Doktoruma göründüm her ay kontrole gidiyorum çeşitli ilaclar kullandım adet sokucu kan sulandirici vs. Ama yinede olmadim bi ped dolduracak kadar bi leke degildi ve bi seferlik biseydi ic camasirimda rast gelmistim suan pregestoron icerikli 21 gunluk bi ilac iciyorum 5 gunluk bi ilacim kaldi bitmesini bekliyorum

Ben 17 eylülde kürtaj oldum sonra 10 Ekim gibi adet oldum ama sizinki gibi lekelenme değildi bildiğimiz adet oldum. Bence derhal doktora gitmelisiniz

Back