Arkadaslar gecen ay kürtaj oldum bos gebelık dolayısıyla 38 gun oldu ve adet olmadım hala korunduk ama kendı yontemlerımızle test yapmak istemiyorum içimde korku var kürtajdan sonra hamile kalınır mı hemen boyle bu durum yasayan varmı dusuncelerınızı ogrenmek ıstyrm
Toparlandım cok sukur canım iyiyim adet gecıkmesi oldu işte ama kürtaj sonrası olur dıyorlar hamile kalmaktan cekınmıyorum ama yıne de içimde korkular oluyor işte ama her anlamda kendımı ıyı hıssedıyorum sen nasılsın varmı bırseyler eceahmet vardıya dıger arkadas hamileydı o ama uzun zamandır gırmıyor nasıl onud merak edıyrm
Toparlandım cok sukur canım iyiyim adet gecıkmesi oldu işte ama kürtaj sonrası olur dıyorlar hamile kalmaktan cekınmıyorum ama yıne de içimde korkular oluyor işte ama her anlamda kendımı ıyı hıssedıyorum sen nasılsın varmı bırseyler eceahmet vardıya dıger arkadas hamileydı o ama uzun zamandır gırmıyor nasıl onud merak edıyrm
Anladim canim rabbim aratmadan isteyen herkese evlat nasip eder insallah.. bende tedaviye basladim iste pkoluymusum inofolic ile glukofhen kullaniyorum bide sogan kurune basladim artik sabirsizlaniyorum anlayacagin.. eceahmet icin de cok sevindim rabbim saglikla kucahina almayi nasip eder insallah...
kürtaj sonrası gecikme normal..ben de kürtaj oldum bnmki 40.gün gibi oldu ama ben de burdan takip ettim 2 ay olamayanlar da olmuş kürtaj sonrası o yüzden endişelenmeyin...eğer kürtaj öncesi düzensizse yine düzensiz olurmuş onu da bir doktor sitesinde okudum ama sizinki normaldir.. hamile değilseniz tabi :)
kürtaj sonrası gecikme normal..ben de kürtaj oldum bnmki 40.gün gibi oldu ama ben de burdan takip ettim 2 ay olamayanlar da olmuş kürtaj sonrası o yüzden endişelenmeyin...eğer kürtaj öncesi düzensizse yine düzensiz olurmuş onu da bir doktor sitesinde okudum ama sizinki normaldir.. hamile değilseniz tabi :)
Cvp için tsk ederım adetlerım duzenli olur en fazla bır kac gun oynardı bakalım beklicem herkes kürtaj sonrası gecikme normaldır dıyor hayırlısı artık cnm ya test yapmıcam zaten kafamada takmıyorum