- 4 Ekim 2016
- 78
- 6
- 27
Cok gecmiş olsun cnmBende cuma gunu 3.kurtajimi oldum 5 yeterli...benim bu kurtajdanda hic kanamam olmadi bakalim ilk regl ne zaman olacak...
Neden kurtaj oldunuuz bir problem mi vardi Allah sabir versinBende cuma gunu 3.kurtajimi oldum 5 yeterli...benim bu kurtajdanda hic kanamam olmadi bakalim ilk regl ne zaman olacak...
Neden kurtaj oldunuuz bir problem mi vardi Allah sabir versin
Amin..3 gebeiktede 6.7 haftalarda kalp atislari duruyor..3. De kan sulandirici igne oldugum halde..
Slm gülcehren gecmiş olsun kan sulandırı igne vuruldugun halde mi kalbi duruyor blkı genetık bir sorun olabılır onları araştirttir ve ek olarak burda kı butun arkadşlarımın aklında bulsun İbrahim Saracoglunun gebelikte pıhtılaşma oluşmamasi için mukemmel kan sulandırıcı önerisi var mutlaka denemeliyiz yarım bardak suyun icerisine yarım lımon sıkıp bir sabah bir akşam içilmesini onermiş 4 ay boyunca yapabılırsınız bn hatta hamileligi düşündügüm andan itibaren başlıycam gayet basit ugraştırmayan bişe
Öyle düşünme canım hepsı Allahın taktırı yapacak bişe yok düşüo die evlattan evlat sahıbı olmaktan vazgecılırmı dua edeceksın düzenli beslen butun kontrollerını yaptır rabbım izin verirse ne kadar istiyorsan bissuru olsnn bnde cok sabirsizim hemen istıom valla bgn kürtaj olalı 17 gn oldu tam yumurtlama gunum bişey olmayacagını bilsem ahanda bgn rabbim verirse isterimmmmmmEvet bende gec gordum onu kismet iste...onu soylerken bile adam nerede ise kan sulandirici kullanmayin diyecek gibi...bugun kontrole gittim kurtajdan 14. Gun..hersey temiz kurtajdan yana yumurtaliklarda iyi dedi yani yine zaman zaman zaman sabretmek beklemek ne kadar zor ya ha sabret bekle umut et 4.yine oyle olsun vazmi gecsem yarabbim ne etsem...her bir basarisizlik bir yikim...
Öyle düşünme canım hepsı Allahın taktırı yapacak bişe yok düşüo die evlattan evlat sahıbı olmaktan vazgecılırmı dua edeceksın düzenli beslen butun kontrollerını yaptır rabbım izin verirse ne kadar istiyorsan bissuru olsnn bnde cok sabirsizim hemen istıom valla bgn kürtaj olalı 17 gn oldu tam yumurtlama gunum bişey olmayacagını bilsem ahanda bgn rabbim verirse isterimmmmmm
İnşlh tatlim inşlhhhhInsallah canim Allah agzindan duysun...once sizlere nasip etsin insallah kismetimde varsa benim yine olur...
Arkadaşlar merhaba,ben1 hafta önce kürtaj oldum boş gebelik dedıler kese büyümüş bebek yok,ama 1 ay önce bebeğin kalp atışını duymuştu doktor nasıl olsu anlamadım bebek nereye gitti11 haftalıktı.kontrole gttipmde şok oldum kese boş dedıler yaa..ilk gebeliğimdi.çok üzüldüm..nezamana kadar korunup tekrar hamile kalabilrim acaba? Bide çok korkuyorum birdaha aynı şey olurmu diye yaa korkuyorum psikolojm bozuldu
Oncelikle cokgecmis olsun canim...Allah en iyi bilendir korkma...benim ekimde 3. Gebeligimi ayni sekil kalp atisi durmalari sebebi ile kaybettim...onerim 2 ay dinlen bi daha olur mu korkusu evet oluyor 3.de de oldu bende ya da hismi desek bilmem kaybettim sonuc olarakda..hepimiz icin herseyin hayirlisi..
Senin kan pıhtılaşması problemin olabilir kontrol ettir 3 gebelik sonlanması normal değil genelde kalp durmaları yada oluşmamaları pıhtılaşmadan oluyor 9 ay boyunca iğne kullanıp engelleyebilirsin kalp durmalarınıOncelikle cokgecmis olsun canim...Allah en iyi bilendir korkma...benim ekimde 3. Gebeligimi ayni sekil kalp atisi durmalari sebebi ile kaybettim...onerim 2 ay dinlen bi daha olur mu korkusu evet oluyor 3.de de oldu bende ya da hismi desek bilmem kaybettim sonuc olarakda..hepimiz icin herseyin hayirlisi..
Senin kan pıhtılaşması problemin olabilir kontrol ettir 3 gebelik sonlanması normal değil genelde kalp durmaları yada oluşmamaları pıhtılaşmadan oluyor 9 ay boyunca iğne kullanıp engelleyebilirsin kalp durmalarını
okIste zaten 3.gebeligimde bebe aspiri oksapar4000 hergun igne ve iki ayri yeten ilac kullandirdi dr ama yine dustu...kizdigim tek sey dr uma tahlil yaptirmadan neden 4000 lul yeterli gordu 6000 likde var daha azlarida o da gitti pisi pisine iste..ne diyim yine de hersey Allah dan